Stella Business Park Terra

Toimitilat | Perkkaa | Espoo

Toimitilat, joissa taatusti viihdytään

Terra – Täyden palvelun toimistotalo Espoon Leppävaarassa

Terra on suurin Stella Business Park kokonaisuuteen kuuluvista neljästä talosta. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Leppävaarassa Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa.

Vuokrattavat toimitilat

Stella Business Park

Stella Business Parkissa vuokralaiset varmasti viihtyvät. Kohteeseen toteutetaan lähitulevaisuudessa mittava uudistusprojekti ja talon tilat saavat uuden raikkaan ilmeen. Modernien toimitilojen lisäksi vuokralaisille on tarjolla kattavia palveluita. Stellasta löytyvät mm. aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio, kaksi lounasravintolaa, catering -palvelut neuvotteluihin, kampaamo sekä kuntosali- ja saunaosasto. Lisäksi kiinteistössä on tarjolla reilusti varastotilaa, lastaustila pihalla sekä autopesupalvelu parkkihallin yhteydessä. Vuokralaisille on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja.

Stella Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaarassa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Leppävaaran juna-asemalle on matkaa kävellen noin 10 minuuttia. Lisäksi lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Sello monipuolisin palveluin.

Lars Sonckin kaari 16, Perkkaa, 02600 Espoo

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Johanna Körkkö
Asset Manager
040 764 9480
johanna.korkko@antilooppi.fi

Stella Business Parkin kotisivut
http://www.stellabp.fi/fi/etusivu.html

Muut kohteemme lähialueella