Hyppää sisältöön

Ympyrätalo | Siltasaarenkatu 18-20

Tästä toimitilasta ei persoonallisuutta puutu

Katso kohde-esite

Vuonna 1968 valmistunut Ympyrätalo on yksi niistä harvoista kiinteistöistä, jotka tunnetaan jo pelkällä nimellä. Ulkonäöllisesti ja historiallisesti merkittävä suomalaisen arkkitehtuurin tuotos on säilyttänyt 60-luvun tunnelman saneerauksien jälkeenkin. Museoviraston suojelema kohde peruskorjattiin vuonna 2004. Upeat kaupunkinäkymät tarjoava kiinteistö tuo käyttöön modernit toimitilat aivan Helsingin ytimestä.

Toimistotaloksi tehtyyn Ympyrätaloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Aivan talon viereen pääsee kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla ja juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä. Tänne henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo saapua. Lähiympäristön palvelut ja Hakaniemen inspiroiva ympäristö tuovat tärkeän lisän työhyvinvointiin. Palveluiden perään ei tarvitse sylinterimäisestä muodostaan tunnetusta talosta lähteä, sillä Ympyrätalosta löytyvät niin Mehiläisen lääkäripalvelut, pesula, pankki, 24 tuntia vuorokaudessa palveleva S-market kuin apteekkikin.

Kiinteistön tilojen pinnat sekä tekniset ratkaisut on uusittu peruskorjauksen yhteydessä. Myös kulunvalvonta, kiinteistövalvonta, antenniverkko ja ovipuhelinjärjestelmä helpottavat arjen sujuvuutta ja turvallisuutta.

Ympyrätalo saavutti Excellent-tason BREEAM In-Use -ympäristösertifioinnissa.

Vapaat tilat

Sijainti

Raitiovaunupysäkki
Vieressä
Bussipysäkki
Vieressä
Metro
50 m
Juna-asema
1,3 km
Lentoasema
18 km

Tämän kohteen vuokraa

Mari Härkönen

Leasing Manager

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Hanna Ylikoski

Asset Manager

Aulapalvelu Ympyrätalo

Avoinna arkisin 8-16

Asiakaspalvelu / Customer Service

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16