Hyppää sisältöön

Itämerenkatu 3

Uudistetut toimitilat palveluiden keskellä

 

Kohde-esite POOL-esite Itämerenkatu 3

Itämerenkatu 3 tarjoaa uudistetut toimitilat merellisessä Ruoholahdessa. Tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisiksi kokonaisuuksiksi – tänne voi toteuttaa niin modernin huonetoimiston kuin monitilaympäristönkin yksilöllisten käyttötarpeiden mukaan. Pinnoiltaan ja tekniikaltaan uudistetut tilat valmistuivat 2019 aikana.

Kiinteistössä on muun muassa ravintola ja kuntosali, ja kaikki Ruoholahden palvelut ovat lähellä. Toimistorakennukseen on loistavat yhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Metroasema on kivenheiton päässä ja läheltä kulkevat raitiovaunulinjat 6, 7, 8 ja 9. Länsiväylältä pääsee kiinteistöön kätevästi omalla autolla välttäen Helsingin keskustan ruuhkat. Kiinteistön omassa pysäköintihallissa sekä sisäyhteydellä kiinni olevassa Ruohoparkissa on tarjolla runsaasti paikoitusoikeuksia autoileville.

Saatavilla myös pienempiä kokonaisuuksia, kysy lisää muita kokovaihtoehtoja!

POOL joustotilapalvelu palvelee kohteen neljännessä kerroksessa. POOL tarjoaa yrityksille ja heidän työntekijöilleen kaivattua joustoa ja verkostoa. Useat asiakkaamme käyttävätkin POOL-tiloja omien tilojensa lisäjoustona.

Vapaat tilat:

Sijainti

Metro
300 m
Raitiovaunupysäkki
edessä
Bussipysäkki
edessä
Juna-asema
1,6 km
Lentoasema
20 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Aulapalvelu

Ravintoloita

Neuvottelutiloja

Kuntosali

Parkkihalli

POOL joustotilapalvelut: pientoimisto, projekti- ja neuvottelutiloja, co-working alue,

Tämän kohteen vuokraa

Nina Koskinen

Leasing Manager

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Johanna Körkkö

Asset Manager

Aulapalvelu Itämerenkatu 3

Avoinna arkisin 8-16