Hyppää sisältöön

Antilooppi

Antilooppi on suomalainen, itsenäinen kiinteistöomistaja, joka kehittää kiinteistöjään vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Olemme luovien ja toimivien tilaratkaisujen mahdollistaja. Tarjoamme toimitiloja ja joustavia, innovatiivisia ratkaisuja yritysasiakkaille hyvien liikenneyhteyksien varrelta pääkaupunkiseudulla.

Yritys

Antilooppi

Emme vuokraa vain toimitiloja, vaan luomme asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan pohjalta kekseliäitä, joustavia ja vastuullisia ratkaisuja. Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa – siksi meille on erityisen tärkeää kehittää paitsi kiinteistöä myös aluetta entistä toimivammaksi.

Meillä on palo osallistua kiinteistösijoitustoimialan kehittämiseen. Ja koska olemme alallamme nuori, nopea ja notkea toimija, niin meiltä jos keneltä se onnistuu.

Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Tjänstepension AB.

Tapamme toimia Toimintaohje alihankkijoillle ja toimittajille Ilmoituskanava

 

Ihmiset

Ihmisen kokoista ja näköistä työtilaa

Työskentelytapoja on yhtä monenlaisia kuin on tekijöitäkin. Oikeanlaiset tilat inspiroivat, luovat viihtyvyyttä ja tukevat työn tekemistä. Monipuoliset työtilamme suunnitellaan aina yhdessä yrityksen kanssa, jotta ne vastaavat mahdollisimman hyvin yksilöllisiä tarpeita. Etsit sitten hiljaista toimistoa, yhteisöllistä työtilaa tai sopivaa neuvotteluhuonetta, tilamme joustavat aina yrityksen ja työntekijöiden mukaan.

Vastuullisuus

Yrityksen vastuullisuus ja työntekijöiden hyvinvointi punnitaan myös toimitiloissa

Meille vastuullisuus ei ole kilpailuetu, vaan kaikkeen tekemiseemme integroitu toimintatapa. Se on yksi ydinarvoistamme joustavuuden ja edelläkävijyyden rinnalla. Uskomme pitkäjänteisyyteen, minkä takia emme tyydy vain vuokraamaan toimitiloja vaan luomme kekseliäitä ja joustavia ratkaisuja sekä kehitämme kiinteistöjen lähiympäristöjä ja koko kiinteistösijoitustoimialaa. Antiloopin vastuullisuussitoumuksiin ja -tekoihin voit tutustua lukemalla lisää Vastuullisuus -sivultamme.

Vastuullisuusraportti 2023

Palvelut

Työ, palvelut ja huvit saman katon alla

Arki on vähän helpompaa, kun kaikki päivän aikana tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Pyrimme jokaisen kiinteistön kohdalla siihen, että palveluja olisi hyvin saatavilla samasta rakennuksesta ja lähistöltä. Rennossa ja monipuolisessa toimitilaympäristössä on mahdollista työpäivän jälkeen syödä, juoda, viihtyä ja urheilla. Parhaimmassa tapauksessa toimintaa, tekemistä ja palveluita riittää vuorokauden ympäri. Samalla kiinteistöissämme sijaitsevat ravintolat, kahvilat ja kuntosalit palvelevat tilankäyttäjien lisäksi alueen asukkaita ja lähiympäristöä.

Tilat

Uuden sukupolven toimitila joustaa, taipuu ja toimii

Ihanteelliset työtilat eivät synny seinistä, katosta tai neliöistä, vaan hyvinvoivista työntekijöistä. Siksi työtilat suunnitellaan aina työn tekemisen lähtökohdista kullekin yritykselle sopiviksi. Tilat joustavat ja niitä voidaan muunnella vaivattomasti esimerkiksi avotoimistoiksi, toimistohuoneiksi, yhteiskäyttötiloiksi tai näiden yhdistelmiksi. Esimerkiksi neuvotteluhuoneita on mahdollista vuokrata vain käytön mukaan, vaikka tunniksi kerrallaan. Nykyaikainen toimitila voi olla sekä kustannustehokas että laadukas. 

Lähiympäristö

Inspiroivimmat kaupunginosat ja kätevimmät sijainnit

Kaupungin sykkeessä Hakaniemessä, meren rannalla Ruoholahdessa vai valtaväylän varrella Leppävaarassa? Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa. Siksi myös alueen ja palveluiden kehittäminen on meille erityisen tärkeää. Haluamme olla mukana muuttamassa alueita, jotka elävät, muuttuvat ja kehittyvät. Antiloopin toimitilat löytyvät kantakaupungista parhaiden liikenneyhteyksien päästä. Helsingissä ja Espoossa sijaitseviin toimistokiinteistöihin on helppo tulla niin ratikalla, junalla, bussilla, polkupyörällä kuin omalla autollakin.

Löydä seuraava toimitilasi Antiloopilta

Hae toimitilaa tai ota yhteyttä meihin heti tänään!

 

Ota yhteyttä