Hyppää sisältöön

Siltasaari 10

Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen Hakaniemeen

 

Kohde-esite POOL-esite Siltasaari 10

Uudistettu Hakaniemen helmi

Siltasaari 10 luo Hakaniemeen inspiroivan ja uutta luovan dynamon! Kohde tarjoaa yrityksille viihtyisän ja inspiroivan työympäristön ja yksilölliset työtilat Hakaniemen sydämessä. Klassiset maamerkkirakennukset ja historialliset paikat ovat saaneet rinnalleen modernit tilat, palvelut ja ravintolakulttuurin, jotka hengittävät samaan tahtiin ympäröivän kaupunkitilan kanssa. Alueen alkuperäiset kauppapaikat, Hakaniemen tori ja kauppahalli, elävät sulassa sovussa uusien palveluiden kanssa.

Uusi ravintolakeskittymä nostaa koko Hakaniemen tarjonnan uudelle tasolle

Koko Hakaniemi Siltasaari 10:n johdolla kutsuu viihtymään ja viettämään aikaa. Kiinteistöstä löytyy laadukas ravintolakeskittymä (mm. The Pantry, Lopez y Lopez, Korean BBQ Moloko sekä Bistro Le Coin), aulapalvelu, yhteiskäyttöisiä neuvottelu-, tapahtuma- ja projektityötiloja sekä POOL -joustotilapalvelut. Katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja sekä ravintoloita ja kahviloita.

Siltasaari 10 on keidas, missä business kohtaa kulttuurin ja työelämä sen vaatimat huvit. Täällä ei viihdytä vain työn vuoksi. Palvelut, kulttuuri ja kaupunginosan henki muodostavat perustan uuden Hakaniemen vetovoimaisuudelle.

Vastuullisuus nostettu uudelle tasolle

Siltasaari 10 on historiallinen kohde, joka pystyttiin tuomaan tähän päivään täydellisellä saneerauksella historiaa kunnioittaen. Vastuullisuus näkyy kaikessa sisäilmasta, vedenkulutuksesta ja rakentamisessa käytetyistä vähäpäästöisistä materiaaleista lähtien.  Siltasaari 10:lle on myönnetty LEED Platinum -ympäristösertifikaatti. Kohteen pistemäärä 85/110 on korkein rakennushankkeen Suomessa saavuttama taso nykymuotoisessa LEED v4 Core and Shell -sertifioinnissa. Alun perin tavoitteen oli Gold -taso, mutta rimaa nostettiin entisestään. Siltasaari 10:ssä on digitalisoitu lämmityksenohjaus ja ilmanvaihto sekä yleinen energiatehokkuus hyvällä tasolla. Lisäksi kohde sai lähes täydet pisteet sisäilman laadusta. Siltasari 10 käyttää tuulivoimaa ja oma aurinkovoimala tuo hiilineutraalia energiaa ja lämmitys on hiilineutraalia kiertolämpöä.

Kohde kutsuu käyttäjiään

Käyttäjille Siltasaari 10:n LEED Platinum -taso näkyy muun muassa huippusijainnin mahdollistamana saavutettavuutena ja hyvinä sosiaalitiloina. Suunnittelun keskeisenä teemana oli taata pyöräilijöille vähintään yhtä hyvä kokemus kuin autoilijoille, ja kiinteistössä onkin 400 pyörän pyörähalli ja muun muassa pyörähuoltoasema. Käyttäjäolosuhteet ovat erinomaiset, ja asiakkaidemme hyvinvointi onkin ollut keskeisessä roolissa Siltasaari 10:n suunnittelussa sekä toteutuksessa. Siltasaari 10 on saavuttanut myös edistyksellisen WELL Gold -hyvinvointisertifioinnin. Gold-tason WELL-sertifikaatti osoittaa, että kiinteistö tarjoaa käyttäjilleen varmennetusti hyvinvoivan työympäristön.

Vapaat toimitilat

Sijainti

Metroasema
100 m
Raitiovaunupysäkki
alle 100 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
1,3 km
Lentokenttä
18 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Aulapalvelu

POOL joustotilapalvelut: projekti- ja neuvottelutiloja, co-working alue, POOL Lounge, podcast studio, tapahtumatila

Useita ravintoloita

Päivittäistavarakauppa

Polkupyörähalli omalla sisäänajolla

Oma parkkihalli

Sähköautojen ja -pyörien lataus

Sosiaalitilat

Tämän kohteen vuokraa

Kirsi Zeddini

Leasing Manager

Tero Nyström

Food & Beverage, Retail, Associate Director, Business Development

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Pia Teräs

Asset Manager

Aulapalvelu Siltasaari 10

2 krs. Avoinna arkisin 8-16

Asiakaspalvelu / Customer Service

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16