Hyppää sisältöön

Aina Valmis – Teitä vaille valmis

Parhaimmillaan toimistolle tulo on arjen luksusta. Aina Valmis avaa ovet heti muuttovalmiiseen, laadukkaaseen ja vastuulliseen tilaan, jossa te voitte keskittyä olennaiseen: toisiinne ja hyvään työelämään.

Aina Valmis on uusi kategoria toimitilamarkkinassa.

Löydä unelmiesi toimisto jo tänään

Aina Valmis -toimisto

Uuden toimiston etsintä on usein vaivalloista ja aikaa vievää puhumattakaan muutostöistä ja niiden läpiviennistä. Onneksi on olemassa vaihtoehto, joka on muuttovalmiina sinulle ja työyhteisöllesi.

Olemme Antiloopilla etukäteen investoineet ja suunnitelleet puolestanne Aina Valmis toimistot parhaiden ja vastuullisten työympäristöjen luomiseksi. Pääsette näkemään ja kokemaan tilan heti vaikka koko työporukan voimin.  Avaimet voit napata mukaasi jo vaikka tänään.

Tutustu valikoimaan ja löydä tila, johon rakastua.

Ei turhia remontteja, vaan pitkäikäisyyttä ja kestäviä materiaaleja

Tilamuutoshankkeita ja remontteja tehtäessä syntyy aina ympäristö- ja ilmastovaikutuksia ja näistä jää hiilijalanjälki. Tähän haasteeseen Antiloopin Aina Valmis -tilakonsepti haluaa vastata. Valitsemalla Aina Valmis -toimiston, näiltä vältytään. Tila, jota ei remontoida, on vastuullisin. Emme remontoi turhaan ja välitämme toimiston hiilijalanjäljestä niin, että siitä tulee myös meidän vastuumme. Uskomme, että laadukkaat, viihtyisät ja heti valmiit tilat tukevat yhä useamman yrityksen brändiä, arvoja ja vastuullisuustavoitteita.

Tervetuloa tutustumaan lisää kohteisiimme alla. Voit myös jättää yhteystietosi alta, niin olemme yhteydessä.

Viisi syytä valita Aina Valmis -toimisto

  1. Laadukkuus. Aina Valmis -toimistot näyttävät esimerkkiä kestävissä ja laadukkaissa valinnoissa. Tilat on suunniteltu ja remontoitu laadukkailla, kestävillä ja vastuullisilla materiaaleilla, hiilijalanjälki minimoiden. Tilojen suunnittelijat ovat alan arvostettuja tekijöitä.
  2. Vaivattomuus. Aina Valmis -tilat ovat heti muuttovalmiita, ja avaimet saa käteen vaikka seuraavana päivänä.
  3. Vastuullisuus. Antiloopin toimintaa ohjaa vastuullisuus. Kun hankkii kestävästi valmiiksi remontoidun Aina Valmis -toimiston, hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.
  4. Työntekijöiden hyvinvointi. Aina Valmis -toimistolle saapuminen on työntekijöille parhaimmillaan arkielämän luksusta. Valmiissa, laadukkaasti rakennetussa ja viihtyisässä toimistossa voi keskittyä olennaiseen.
  5. Sijainti. Aina Valmis -toimistot sijaitsevat keskeisillä ja parhailla paikoilla, julkisten liikennevälineiden äärellä. Kaupungin syke toimiston ympärillä tuo työntekijöiden arkeen elämänlaatua, kun toimistoa ympäröivät lukuisat palvelut ja lounaspaikat.

Aina Valmis -tilat

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja etsitään teille sopivin ratkaisu.

Sovi teille sopivasta tilasta

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja etsitään teille sopivin ratkaisu.

 

Ota yhteyttä