Hyppää sisältöön

Paasitalo | Siltasaarenkatu 12

Tulevaisuuden toimitilaa uudistuvasta Hakaniemestä

Kohde-esite POOL Paasitalo -esite

 

Uutta toimitilaa aitiopaikalla Helsingin Hakaniemessä! Siltasaari 12:n tiloja uudistetaan tämän päivän tarpeisiin sopiviksi, mutta 50-luvun tyylistä henkeä kunnioittaen. Perinteikkään Paasitalon tilat ovat erinomaisten palveluiden ääressä. Lähialueen valikoimaan lukeutuu esimerkiksi monipuolinen valikoima lounasravintoloita, kahviloita, päivittäistavarakauppoja sekä vaateliikkeitä. Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui saneerauksesta vuonna 2020 ja jatkaa kehittymistään.

Meren rannalla sijaitsevaan Hakaniemeen on erinomaiset kulkuyhteydet. Raitiovaunu- ja bussipysäkit löytyvät rakennuksen välittömästä läheisyydestä ja metroasema on kivenheiton päässä. Helsingin rautatieasemalle on lyhyt kävelymatka. Kiinteistöstä löytyy myös pysäköintihalli.  Keskeisen sijainnin vuoksi Siltasaari 12:ssa on mahdollisuus päästä kokemaan vaivattoman ja tehokkaan työympäristön edut sekä viehätys.

Hakaniemen monipuoliset liike-elämän toimijat takaavat inspiroivan ympäristön. Näkyvyyskin on vertaansa vailla, kun lukuisat asiakkaat ohittavat Siltasaari 12:n päivittäin. Lähistöltä löytyvät ikoniset kauppapaikat, Hakaniemen tori ja kauppahalli, houkuttelevat paikan päälle tien toiselle puolelle runsaasti väkeä. Siltasaari 12:n uusitut toimistotilat soveltuvat hyvin erikokoisille yrityksille ja tarjoavat ratkaisun tämän päivän tarpeisiin. Siltasaari 12:sta löytyy myös POOL -palvelut.

Siltasaari 12:sta on myönnetty joulukuussa 2022 BREEAM- ympäristösertifikaatin harvinainen Excellent-taso. Lue lisää

Vapaat toimitilat

Sijainti

Metroasema
alle 50 m
Raitiovaunupysäkki
alle 100 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
1,3 km
Lentokenttä
18 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Ravintoloita

Kahvila

Konditoria

Oma parkkihalli

POOL joustotilapalvelut: projekti- ja neuvottelutiloja, co-working alue,

Tämän kohteen vuokraa

Mari Härkönen

Leasing Manager

Kohdevastaava

Hanna Ylikoski

Asset Manager