Hyppää sisältöön

Hämeentie 19

Hurmaava funkkishelmi Hämeentiellä

Menneen ajan hienostuneisuutta tämän päivän tekniikalla. Osittain suojeltu Hämeentie 19 henkii 20-luvun funktionalismia. Upea ja arvokas, vuonna 1933 Keskusosuusliike OTK:n hallintorakennukseksi valmistunut funkkistalo yhdistää Sörnäisissä arkkitehtonisesti vaikuttavan estetiikan ja modernin talotekniikan, joka on uusittu vastaamaan nykyajan tarpeita. Vilkkaan Hämeentien varressa sijaitseva toimitilarakennus uudistettiin kunnioittaen sen alkuperäistä arkkitehtuuria ja historiaa.

Tämä Väinö Vähäkallion suunnittelema talo on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Sörnäisten metroasema on aivan talon vieressä, ja Hämeentiellä on myös hyvät bussi- ja raitiolinjayhteydet. Lähistöltä löytyy myös paljon ravintoloita, kahviloita ja muita erikoisliikkeitä.

Hämeentie 19 valloittaa vieraansa menneen ajan hienostuneisuudella mutta toimii tämän päivän tekniikalla. Kiinteistössä on mm. aulapalvelu ja täysin uudistettu lounasravintola.

Hämeentie 19:sta on myönnetty harvinainen BREEAM In-Use -sertifikaatin Excellent-taso osoituksena kiinteistön poikkeuksellisen vahvasta vastuullisuuden tasosta.

Käenkuja 3

Teollisuushenkistä toimitilaa puistonäkymillä

Uudistettua toimitilaa teollisuushenkisessä kiinteistössä kaupungin sykkeessä. Käenkuja 3 sijaitsee vilkkaan Hämeentien kupeessa, mutta täysin omassa rauhassaan vehreän sisäpihan puolella. Kiinteistössä on tehty hiljattain täydellinen saneeraus, jonka myötä talotekniikka on päivitetty vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Kiinteistön pohja mahdollistaa tehokkaat tilaratkaisut, ja tiloissa ihastuttaa erityisesti korkea huonekorkeus sekä kauniit näkymät Katri Valan puistoon.

Vapaat toimitilat

Sijainti

Metroasema
Alle 200 m
Raitiovaunupysäkki
100 m
Bussipysäkki
100 m
Juna-asema
2,5 km
Lentokenttä
16,7 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Auditorio

Aulapalvelu

Ravintoloita

Kuntosali

Neuvottelutiloja

Saunatilat

Parkkihalli

Tämän kohteen vuokraa

Mari Härkönen

Leasing Manager

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Pia Teräs

Asset Manager

Aulapalvelu Hämeentie 19

Avoinna arkisin 8-16

Asiakaspalvelu / Customer Service

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16