Hyppää sisältöön

POOL on joustavan työelämän tilaratkaisu – paikkoja kohdata, kokea, keskittyä ja luoda uutta.

Me Antiloopilla pohdimme millainen olisi tilaratkaisu, joka elää muutoksen
tahtiin – ei sen sanelemana. Syntyi ajatus yrityksesi kasvua ja ihmisten hyvinvointia
tukevasta, aina sopivasta mallista. Mallista, jossa sinä päätät mistä
palasista toimitilasi koostuu ja miten pitkään niissä viihdyt.
POOL Siltasaari 10

Aina sopiva

Tiimisi ei tarvitse muuttaa, vaikka työelämä muuttuisikin. Pool on joustava tilaratkaisu, joka avaa ovet aina sopivaan työtilaan.

Löydät meiltä yrityksesi tarpeeseen aina sopivat pientoimistot, workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatilat. Voit ottaa kalustetun lyhytaikaiseen käyttöön tai kalustaa tilan yrityksellesi sopivaksi.

Kaikki Pool-tilat ovat keskeisillä sijainneilla ja heti käytössäsi juuri niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kuin vain tarvitset – löydät aina sopivat tilat seitsemästä eri lokaatiosta pääkaupunkiseudulla.

Mikä on POOL-ratkaisu ja sopiiko se meille?

Pool-ratkaisu sopii kaikille muutoksessa eläville. Vaikka työ ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua, yhteisön ja kohtaamisten merkitys vain kasvaa. Pool-ratkaisu tarjoaa ison valikoiman erilaisia työtiloja, joista voit valita aina tarpeeseesi sopivan tai asettua sopivaan pidemmäksikin aikaa.

Tervetuloa tutustumaan POOL -konseptiin ja POOL Meet, POOL Work, POOL Business Lounge -tiloihin. POOLeja löytyy seuraavista kohteista Helsingissä: POOL Kiila, Ruoholahdenkatu 21; POOL Elimäenkatu 5; POOL Valli, Elimäenkatu 17-19; POOL Paasitalo, Siltasaarenkatu 12; POOL Siltasaari 10 ja POOL Käenkuja 3 sekä POOL Aviapolis, Tietotie 9, Vantaa.

POOL laajenee syksyllä Ruoholahteen ja Espooseen, kun Tallberginkatu 2 ja Stella Business Parkin POOLit avautuvat.

Sovi teille sopivasta

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja räätälöidään teille sopiva Pool-ratkaisu.

 

Ota yhteyttä

POOL Kiinteistöt