Hyppää sisältöön

POOL vastaa ihmisten ja yritysten muuttuviin tarpeisiin kokoamalla kaikki Antiloopin joustavat toimitilaratkaisut yhteen.

POOL on aina sopiva toimisto.

AGILE OFFICE SPACE THAT EVOLVES WITH YOU

Monen yrityksen on entistä vaikeampi ennustaa tulevaisuutta. Kuten työntekijöiltä, myös toimitiloilta vaaditaan enemmän joustavuutta kuin koskaan aikaisemmin.

POOL yhdistää ihmiset, työn ja tilan. Se on yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin aina sopiva toimitilaratkaisu. POOL kokonaisuuteen kuuluu eri kokoiset pientoimistot, projekti- ja ideointityötä tukevat tilat, sekä neuvottelu- ja tapahtumatilat. Työtiloja löydät sekä kalustettuina että kalustamattomina.

Tilat ovat kaikille nopeasti käyttöönotettavia, joko vain hetkeksi tai pidemmäksi aikaa. Ratkaisut koostuvat joustavasti eri sijaintien, ominaisuuksien ja palveluiden yhdistämisestä. Pienempään tai isompaan tarpeeseen.

 

IN A CHANGING WORLD, POOL IS ALWAYS A PERFECT FIT

Työelämän uusi normaali tuo mukanaan tasapainottelua hyvinvoinnin ja tuottavuuden välillä. Vaikka työ muuttuu yhä enemmän paikka- ja aikariippumattomaksi, tarve olla vuorovaikutuksessa toistemme kanssa säilyy.

Työelämän muutosten myötä työskentelytapoja on yhtä monia kuin on tekijöitäkin. Siksi POOLissa on valinnanvaraa. Tarjoamme joustavia, tasapainoisen työelämän tilaratkaisuja siellä missä ihmiset ovat, ja haluavat olla.

Monipuolisilla tilaratkaisuilla tuemme kohtaamisia ja kokemuksia, sekä keskittymistä vaativaa yksilötyötä. Haluamme, että meillä viihdytään, opitaan ja luodaan uutta. Olemme paikka, joka tarjoaa mahdollisuuksia.

MERGING BUSINESS NEEDS WITH EMPLOYEE WELLBEING

Tärkeä osa POOL kokemusta on työviihtyvyyttä tukevat monipuoliset palvelut. Tavoitteenamme on rakentaa arkea asiakas- ja ihmislähtöisesti ja luoda työntekoa tukevat palvelukokonaisuudet kohdekohtaisesti.

POOL palveluita täydennetään kumppaneiden tuottamilla palvelupaketeilla. Toimitilaratkaisut ja niitä tukevat palvelut elävöittävät koko kaupunginosaa, tehden siitä monipuolisemman ja elävän.

Palveluita kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja lähitulevaisuudessa digitaaliset palvelut tekevät POOL kokemuksesta entistä ketterämmän ja henkilökohtaisemman.

MAKING EVERY WORKDAY SMOOTHER

POOL tiloja löydät tällä hetkellä Kampista, Vallilasta, Sörnäisistä ja Aviapoliksesta. POOL laajenee pääkaupunkiseudulla ja avaamme vuoden 2021 aikana uusia POOL kohteita osoitteissa Elimäenkatu 5, Siltasaarenkatu 12 ja Sörnäistenkatu 1. Suurin POOL-kokonaisuus avautuu Siltasaari 10 vuoden 2022 alussa. POOL kalustetut ja kalustamattomat pientoimistot soveltuvat erinomaisesti satelliittitoimistoiksi. Neuvotteluhuoneet saat tuntiperusteisesti käyttöön tarpeesi mukaan.

Tarjoamme turvallisen ja rauhallisen työympäristön, jossa voit työskennellä viihtyisästi ja tehokkaasti.

POOL on #ainasopiva

Löydä seuraava toimitilasi Antiloopilta

Hae toimitilaa tai ota yhteyttä välittäjiimme heti tänään!

 

Ota yhteyttä