Hyppää sisältöön

 

POOL vastaa yritysten ja yksilöiden muuttuviin tarpeisiin. POOL on palveleva ja vastuullinen joustotilaratkaisu, joka tarjoaa monia tilavaihtoehtoja, lokaatioita, palveluita ja arjen helppoutta. Kokonaisratkaisuja, jotka elävät muutoksen tahtiin.

POOL,  tilaa muutoksen tahtiin

Monen yrityksen on entistä vaikeampi ennustaa tulevaisuutta. Kuten työntekijöiltä, myös toimitiloilta vaaditaan enemmän joustavuutta kuin koskaan aikaisemmin.

POOL yhdistää ihmiset, työn ja tilan. Se on yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin aina sopiva toimitilaratkaisu. POOL kokonaisuuteen kuuluu eri kokoiset pientoimistot, projekti- ja ideointityötä tukevat tilat, sekä neuvottelu- ja tapahtumatilat. Työtiloja löydät sekä kalustettuina että kalustamattomina.

Tilat ovat kaikille nopeasti käyttöönotettavia, joko vain hetkeksi tai pidemmäksi aikaa. Ratkaisut koostuvat joustavasti eri sijaintien, ominaisuuksien ja palveluiden yhdistämisestä. Pienempään tai isompaan tarpeeseen.

 

POOL on aina sopivassa paikassa

Työelämän uusi normaali tuo mukanaan tasapainottelua hyvinvoinnin ja tuottavuuden välillä. Vaikka työ muuttuu yhä enemmän paikka- ja aikariippumattomaksi, tarve olla vuorovaikutuksessa toistemme kanssa säilyy.

Työelämän muutosten myötä työskentelytapoja on yhtä monia kuin on tekijöitäkin. Siksi POOLissa on valinnanvaraa. Tarjoamme joustavia, tasapainoisen työelämän tilaratkaisuja siellä missä ihmiset ovat, ja haluavat olla.

Monipuolisilla tilaratkaisuilla tuemme kohtaamisia ja kokemuksia, sekä keskittymistä vaativaa yksilötyötä. Haluamme, että meillä viihdytään, opitaan ja luodaan uutta. Olemme paikka, joka tarjoaa mahdollisuuksia.

Työntekijäkokemus ja työviihtyvyys keskiössä

Tärkeä osa POOL kokemusta on työviihtyvyyttä tukevat monipuoliset palvelut. Tavoitteenamme on rakentaa arkea asiakas- ja ihmislähtöisesti ja luoda työntekoa tukevat palvelukokonaisuudet kohdekohtaisesti.

POOL palveluita täydennetään kumppaneiden tuottamilla palvelupaketeilla. Toimitilaratkaisut ja niitä tukevat palvelut elävöittävät koko kaupunginosaa, tehden siitä monipuolisemman ja elävän.

Palveluita kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja lähitulevaisuudessa digitaaliset palvelut tekevät POOL kokemuksesta entistä ketterämmän ja henkilökohtaisemman.

Fiksut tilat ja fiksumpi työelämä

POOL tiloja löydät tällä hetkellä Kampista, Vallilasta, Sörnäisistä, Hakaniemestä ja Aviapoliksesta. POOL laajenee pääkaupunkiseudulla ja avaamme syksyn aikana uusia POOL kohteita mm.Vallilaan ja Kalasatamaan.  Suurin POOL-kokonaisuus avautuu Siltasaari 10 Hakaniemeen.  POOL kalustetut ja kalustamattomat pientoimistot soveltuvat erinomaisesti satelliittitoimistoiksi. Neuvotteluhuoneet saat tuntiperusteisesti käyttöön tarpeesi mukaan.

Tarjoamme turvallisen ja rauhallisen työympäristön, jossa voit työskennellä viihtyisästi ja tehokkaasti.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Leasing Managereiltamme: Mari Härkönen p. 050 3755 531, Kirsi Zeddini p. 040 5154 369 ja Nina Koskinen p. 040 5329 787.

POOL on #ainasopiva

Löydä seuraava POOL tilasi

Hae joustotilaratkaisua tai ota yhteyttä välittäjiimme tänään.

 

Ota yhteyttä