Hyppää sisältöön

POOL on vastuullinen joustavan työelämän tilaverkosto – paikkoja kohdata, kokea, keskittyä ja luoda uutta.

Vain muutos on pysyvää ja sitten se vielä kiihtyi. Harva yritys tietää, mitä tuleman pitää, kun työn tekemisen tavat ja paikat menevät pitkälti uusiksi. Mikä on tasapaino nykyisen ja tulevan keskellä, päästäänkö kasvukäyrälle vai pysyykö käsijarru päällä?

POOL tarjoaa aina sopivia tilavaihtoehtoja ja palveluita yhdeksässä kohteessa, jotka elävät työelämän muutoksen tahtiin – ei sen sanelemana. Sinä päätät, mistä palasista toimitilasi koostuu ja miten pitkään niissä viihdyt. 

Joustavan työelämän tilaverkosto

Tiimisi ei tarvitse muuttaa, vaikka työelämä muuttuisikin. POOL on joustava tilaratkaisu, joka avaa ovet aina sopivaan työtilaan.

Löydät meiltä yrityksesi tarpeeseen aina sopivat pientoimistot, workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatilat. Voit ottaa kalustetun lyhytaikaiseen käyttöön tai kalustaa tilan yrityksellesi sopivaksi.

Kaikki POOL-tilat ovat keskeisillä sijainneilla ja heti käytössäsi juuri niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kuin vain tarvitset – löydät aina sopivat tilat yhdeksästä eri lokaatiosta pääkaupunkiseudulla.

Tutustu POOL tilojen esitteisiin ja hinnastoihin:

Siltasaari 10 Tallbergintalo Stella Business Park Merikortteli Elimäenkatu 5 Kiila Valli Paasitalo

 

POOL-joustotilakonsepti on Suomen ensimmäinen hiilineutraali toimitilaverkosto

Hiilineutraali POOL toivottaa kävijänsä tervetulleiksi vastuullisiin tiloihin, joiden ilmastovaikutukset on huomioitu yksityiskohtia myöden. POOL-kohteiden energiankäytön hiilijalanjälki on pyöreä nolla: kiinteistömme käyttävät uusiutuvaa sähköä, josta osa tuotetaan Antiloopin omien aurinkovoimaloiden toimesta ja loput 100 % kotimaisella ostetulla tuulisähköllä. Myös kaikkien POOL kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys ovat peräisin uusiutuvista lähteistä.

Rakentaminen ja materiaalit eivät vielä tänä päivänä ole täysin päästöttömiä. POOL-tilat on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja pitkäikäisiksi vähähiilisiä materiaaleja hyödyntäen. Edistyksellisissä tiloissa suositaan laadukkaita ja vähähiilisiä sisustusvalintoja. Hiilineutraalius ulottuu kiinteistöjen energiankäytöstä aina tilojen rakentamiseen ja tiloissa käytettäviin tuotteisiin ja palveluihin. Niiltä osin kuin päästöjä ei voida välttää, Antilooppi kantaa vastuunsa hyvittämällä POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt yhteistyössä ilmastoyhtiö Compensaten kanssa. Tavoitteena on päästövähennystoimien edetessä pienentää kompensoitavaa päästömäärää vuosittain.

POOLien muutostöiden päästöt on hyvitetty vuodesta 2022 alkaen ja käytön aikana syntyvät päästöt hyvitetään vuoden 2023 alusta alkaen. Tulemme jatkossa raportoimaan vuosittain POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt ja niihin liittyvät kompensoinnit.

Antiloopin ilmastovaikutusraportti

Mikä on POOL-ratkaisu ja sopiiko se meille?

POOL-ratkaisu sopii kaikille muutoksessa eläville. Vaikka työ ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua, yhteisön ja kohtaamisten merkitys vain kasvaa. POOL-ratkaisu tarjoaa ison valikoiman erilaisia työtiloja, joista voit valita aina tarpeeseesi sopivan tai asettua sopivaan pidemmäksikin aikaa.

Tervetuloa tutustumaan POOL -konseptiin ja POOL Meet, POOL Work, POOL  Lounge -tiloihin. POOLeja löytyy seuraavista kohteista Helsingissä:

POOL Kiila, Ruoholahdenkatu 21
POOL Elimäenkatu 5
POOL Valli, Elimäenkatu 17-19
POOL Paasitalo, Siltasaarenkatu 12
POOL Siltasaari 10
POOL Käenkuja 3
POOL Tallberginkatu 2
POOL Merikortteli
POOL Stella Business Parkin Leppävaarassa

Tilavarauspalveluun

Sovi teille sopivasta

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja räätälöidään teille sopiva POOL-ratkaisu.

 

Ota yhteyttä

POOL Kiinteistöt