Hyppää sisältöön

POOL on joustavan työelämän tilaratkaisu – paikkoja kohdata, kokea, keskittyä ja luoda uutta.

Vain muutos on pysyvää ja sitten se vielä kiihtyi. Harva yritys tietää, mitä tuleman pitää, kun työn tekemisen tavat ja paikat menevät pitkälti uusiksi. Mikä on tasapaino nykyisen ja tulevan keskellä, päästäänkö kasvukäyrälle vai pysyykö käsijarru päällä?
POOL tarjoaa aina sopivia tilavaihtoehtoja ja palveluita yhdeksässä kohteessa, jotka elävät työelämän muutoksen tahtiin – ei sen sanelemana. Sinä päätät, mistä palasista toimitilasi koostuu ja miten pitkään niissä viihdyt.

Siltasaari 10 Tallbergintalo Stella Business Park Merikortteli

Aina sopiva

Tiimisi ei tarvitse muuttaa, vaikka työelämä muuttuisikin. POOL on joustava tilaratkaisu, joka avaa ovet aina sopivaan työtilaan.

Löydät meiltä yrityksesi tarpeeseen aina sopivat pientoimistot, workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatilat. Voit ottaa kalustetun lyhytaikaiseen käyttöön tai kalustaa tilan yrityksellesi sopivaksi.

Kaikki POOL-tilat ovat keskeisillä sijainneilla ja heti käytössäsi juuri niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kuin vain tarvitset – löydät aina sopivat tilat yhdeksästä eri lokaatiosta pääkaupunkiseudulla.

Mikä on POOL-ratkaisu ja sopiiko se meille?

POOL-ratkaisu sopii kaikille muutoksessa eläville. Vaikka työ ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua, yhteisön ja kohtaamisten merkitys vain kasvaa. POOL-ratkaisu tarjoaa ison valikoiman erilaisia työtiloja, joista voit valita aina tarpeeseesi sopivan tai asettua sopivaan pidemmäksikin aikaa.

Tervetuloa tutustumaan POOL -konseptiin ja POOL Meet, POOL Work, POOL Business Lounge -tiloihin. POOLeja löytyy seuraavista kohteista Helsingissä: POOL Kiila, Ruoholahdenkatu 21; POOL Elimäenkatu 5; POOL Valli, Elimäenkatu 17-19; POOL Paasitalo, Siltasaarenkatu 12; POOL Siltasaari 10 ja POOL Käenkuja 3, POOL Tallberginkatu 2; POOL Merikortteli sekä Stella Business Parkin POOL Leppävaarassa.

Sovi teille sopivasta

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja räätälöidään teille sopiva POOL-ratkaisu.

 

Ota yhteyttä

POOL Kiinteistöt