Hyppää sisältöön

POOL on joustavan työelämän tilapalvelu

POOLista löytyy valmiina kaikki mitä toimivaan työelämään tarvitaan: toimistot, neukkarit, puhelinkopit, tapahtumatilat, kaikki.

POOL tarjoaa aina sopivia tilavaihtoehtoja ja palveluita kohta yhdessätoista kohteessa, jotka elävät työelämän tarpeiden tahtiin. Sinä päätät, mistä palasista toimitilasi koostuu ja miten pitkään niissä viihdyt. 

Varaa joustotilaa

POOL joustaa, joten voit vuokrata tai varata tilat meiltä niin pitkäksi aikaa kun niitä tarvitset

Löydät meiltä yrityksesi tarpeeseen aina sopivat pientoimistot, workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatilat.

Kaikki POOL-tilat ovat keskeisillä sijainneilla ja heti käytössäsi juuri niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kuin vain tarvitset – löydä joustavat tilat yhdestätoista eri lokaatiosta pääkaupunkiseudulla.

Tutustu POOL-tilojen esitteisiin ja hinnastoihin:

Siltasaari 10 Tallbergintalo Stella Business ParkMerikotteli Elimäenkatu 5 Kiila Valli Paasitalo Verk Itämerenkatu 3

 

POOL on Suomen ensimmäinen hiilineutraali toimitilaverkosto

POOL toivottaa kävijänsä tervetulleiksi vastuullisiin tiloihin, joiden ilmastovaikutukset on huomioitu yksityiskohtia myöden. POOL-kohteiden energiankäytön hiilijalanjälki on pyöreä nolla: kiinteistömme käyttävät uusiutuvaa sähköä, josta osa tuotetaan Antiloopin omien aurinkovoimaloiden toimesta ja loput 100 % kotimaisella ostetulla tuulisähköllä. Myös kaikkien POOL kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys ovat peräisin uusiutuvista lähteistä.

Rakentaminen ja materiaalit eivät vielä tänä päivänä ole täysin päästöttömiä. POOL-tilat on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja pitkäikäisiksi vähähiilisiä materiaaleja hyödyntäen. Edistyksellisissä tiloissa suositaan laadukkaita ja vähähiilisiä sisustusvalintoja. Hiilineutraalius ulottuu kiinteistöjen energiankäytöstä aina tilojen rakentamiseen ja tiloissa käytettäviin tuotteisiin ja palveluihin. Niiltä osin kuin päästöjä ei voida välttää, Antilooppi kantaa vastuunsa hyvittämällä POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt. Tavoitteena on päästövähennystoimien edetessä pienentää kompensoitavaa päästömäärää vuosittain. Lue lisää hiilineutraalista POOLista.

POOLien muutostöiden päästöt on hyvitetty vuodesta 2022 alkaen ja käytön aikana syntyvät päästöt hyvitetään vuoden 2023 alusta alkaen. Tulemme jatkossa raportoimaan vuosittain POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt ja niihin liittyvät kompensoinnit.

Antiloopin ilmastovaikutusraportti Staattinen raportti

Mikä on POOL  ja sopiiko se meille?

Joustava POOL-tilaratkaisu sopii kaikille muutoksessa eläville. Vaikka työ ei ole paikkaan tai aikaan sidottua, yhteisön ja kohtaamisten merkitys vain kasvaa. POOL tarjoaa ison valikoiman erilaisia työ-, projekti- ja kohtaamistiloja, joista voit valita aina yritykselle sopivan tai asettua pidemmäksikin aikaa. Parhaimmillaan POOL on omien toimitilojenne jatke.

Tervetuloa tutustumaan POOL -konseptiin. POOLeja löytyy pääkaupunkiseudulla Vallilasta, Hakaniemestä, Punavuoresta, Ruoholahdesta/Kampista, Kalliosta, Kalasatamasta että Leppävaarasta:

POOL Kiila, Ruoholahdenkatu 21
POOL Elimäenkatu 5
POOL Valli, Elimäenkatu 17-19
POOL Paasitalo, Siltasaarenkatu 12
POOL Siltasaari 10, Siltasaarenkatu 10
POOL Verk, Sörnäistenkatu 1
POOL Käenkuja 3 (Hämeentie 19)
POOL Tallbergintalo, Tallberginkatu 2
POOL Itämerenkatu 3
POOL Merikortteli, Pursimiehenkatu 29-31
POOL Stella Business Park, Leppävaara

Löydä sopiva tila, vuokraa tai varaa:

Tilavarauspalveluun

Mitä POOL Work hintaan sisältyy:

  • 24/7 pääsy tiloihin
  • WLAN-yhteys ja sähkö
  • Pienpaahtimon (Kaffa Roastery) kahvit ja teet
  • Nimetyn neuvottelutilan sekä keittiöloungen käyttö
  • Yhteiskäyttöisten tilojen siivous

POOL kohteet ja tilat

Sovi teille sopivasta

Kerro lisää tiimisi ja yrityksesi tarpeista ja räätälöidään teille sopiva POOL-ratkaisu.

 

Ota yhteyttä