Hyppää sisältöön

Tähti | Porkkalankatu 22

Monipuoliset palvelut Ruoholahden liike-elämän keskuksessa

Kohde-esite

Toimistokiinteistö Ruoholahden Tähti sijaitsee Porkkalankatu 22:ssa, Ruoholahden keskuskorttelissa, lähikauppakeskus Ruoholahden vieressä. Kauppakeskus Ruoholahdessa toimivat mm. laadukas ja monipuolinen Citymarket, uusi Elixian kuntokeskus, apteekki, Alko, Postin palveluja, sekä parkkihallin yhteydestä autopesula. Ruoholahden Tähdessä sijaitsee mm. työterveyspalveluita tarjoava Terveystalo ja Ruoholahdesta löytyy myös Ruoholahden terveysasema, jota operoi Mehiläinen. Työhyvinvointiin ja arjen tarpeisiin liittyvät palvelut löytyvät siis rakennuksen välittömästä läheisyydestä ja helpottavat työpäivää ja arjen ajankäyttöä.

Ruoholahden Tähden monipuoliset palvelut, kuten aula- ja pitopalvelu, kiinteistössä toimiva laadukas lounasravintola sekä erikseen vuokrattavat neuvottelutilat helpottavat toimistopäivän järjestelyjä. Kiinteistöstä löytyy sekä heti muuttovalmiita tilaratkaisuja, että yrityksen tarpeisiin räätälöitäviä tilakokonaisuuksia.

Ruoholahdessa on useita lounasravintoloita, sekä kulttuuri- ja liikuntapalveluiden tarjoajia. Alueella toimivat mm. Kaapelitehdas, Tanssin Talo ja Salmisaaren liikuntakeskus.

Ruoholahdesta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet ja myös työmatkapyöräilijät osaavat arvostaa keskeistä sijaintia ja omaa lukittua pyöräkatosta.Pysäköintioikeuksia autoilijoille on vuokrattavissa Ruoholahden parkkihallista.

Kiinteistöllä on BREEAM In-Use Excellent -ympäristösertifiointi ja käytössä on kotimaisella tuulivoimalla tuotettua hiilineutraalia sähköä.

Rakennusvuosi 2008
Kerroksia 6

Ruoholahden lähestymiskartta

Sijainti

Metro
500 m
Raitiovaunupysäkki
350 m
Bussipysäkki
140 m
Juna-asema
1,6 km
Lentoasema
20 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Aulapalvelu

Lounasravintola

Kokoustilat

Pyöräkatos

Parkkihalli (Ruoholahden pysäköintihalli)

Tämän kohteen vuokraa

Nina Koskinen

Leasing Manager

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Maarit Kivelä

Asset Manager

Aulapalvelu Tähti

Avoinna arkisin 8-16