KIILA Ruoholahdenkatu 21

Toimitilat | Ruoholahti | Helsinki

Kortteli, jossa on voimaa kuin pienessä kylässä

Merellisen Ruoholahden, hektisen Baanan ja sykkivän Kampin kainaloon kiilautuu kortteli, jossa tehdään tulevaisuutta. Kiila-kortteli tarjoaa seitsemän kerrosta ja 10.000 kerrosneliötä uniikkia toimitilaa.

Kiila-korttelia uudistetaan parhaillaan vanhaa kunnioittaen. Peruskorjauksen myötä kiinteistölle palautetaan sen alkuperäinen loisto ja ilme, mm. vaikuttava huonekorkeus näyttävine ristikkoikkunoineen.

Modernit ja joustavat toimitilat taipuvat moneksi. Toimistotilojen lisäksi kohteessa on pienempiä studioita sekä erilaisia neuvottelu- ja projektityötiloja, joita vuokrataan kaiken kokoisille yrityksille.

Kortteli tarjoaa tulevaisuuden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja ydinkeskustan tuntumassa, kulttuurimaisemissa, ainutlaatuisten yhteyksien keskipisteessä. Kampin ja Ruoholahden keskusten läheisyydestä täyttyvät myös kaikki kuviteltavissa olevat tarpeet, vain minuuttien kävelymatkan päässä.

Sijainti ja pysäköinti

Kiila-kortteli sijaitsee loistavien yhteyksien absoluuttisessa keskipisteessä. Raitiovaunulinjat yhdistävät Kiilan Jätkäsaareen ja Pasilaan, Baana tuo pyöräilijän aivan ovelle ja metro palvelee niin idästä kuin lännestä saapuvia. Omalla autolla saapuvat välttävät keskustan ruuhkat, myös työmatkapyöräilijät on huomioitu.

Ruoholahdenkatu 21, Ruoholahti, 00180 Helsinki

Lisätietoja

Vuokraus
Tero Nyström
Associate Director, Business Development
050 427 3889
tero.nystrom@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Salla Kalliola
Asset Manager
040 733 1391
salla.kalliola@antilooppi.fi

Lataa Kiilakorttelin esittely tästä
https://www.kiilakortteli.fi/downloads/Kiilakortteli.pdf

Muut kohteemme lähialueella