Hyppää sisältöön

Hakaniemi – täydellinen sijainti yrityksen toimitiloille

Hakaniemi on eläväinen ja monipuolinen kaupunginosa, jossa moderni liiketoiminta kohtaa historialliset maamerkit. Tämä alue tunnetaan vilkkaasta toristaan, monipuolisista palveluistaan ja erinomaisista liikenneyhteyksistään, mikä tekee siitä ihanteellisen sijainnin yrityksille, jotka arvostavat saavutettavuutta ja kaupunkikulttuuria.

Alueen alkuperäiset kauppapaikat, Hakaniemen tori ja kauppahalli, elävät sulassa sovussa uusien palveluiden kanssa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Hakaniemi tarjoaa laajan valikoiman palveluja yritysten ja työntekijöiden arkea helpottamaan. Alueella on useita lounasravintoloita, kahviloita, päivittäistavarakauppoja sekä erikoisliikkeitä, jotka kaikki sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Hakaniemen tori ja kauppahalli ovat ikonisimmat kauppapaikat, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin turistejakin.

Liikenneyhteydet Hakaniemeen ovat erinomaiset: alueella on metroasema, useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä sekä hyvät pyöräilyreitit. Lisäksi Hakaniemestä on lyhyt kävelymatka Helsingin rautatieasemalle, mikä tekee alueesta erityisen saavutettavan myös julkisen liikenteen käyttäjille. Omalla autolla saapuville löytyy useita pysäköintimahdollisuuksia, mukaan lukien kiinteistöjen omat pysäköintihallit.

Toimitilat Hakaniemessä

Hakaniemen alueen vuokraukset hoitaa:

Mari Härkönen

Leasing Manager

Kirsi Zeddini

Leasing Manager

Tanja Fjäder

Associate Director, Strategic Customer Solutions

Siltasaari 10 osoitteessa Siltasaarenkatu 8–10 on moderni ja inspiroiva toimitila Hakaniemen sydämessä. Tässä historiallisessa rakennuksessa yhdistyvät klassiset arkkitehtoniset piirteet ja nykyaikaiset mukavuudet. Kohteessa on tarjolla monipuoliset työtilat, ravintolakeskittymä (esim. The Pantry, Lopez y Lopez, Korean BBQ Moloko ja Bistro Le Coin), aulapalvelut, yhteiskäyttöisiä neuvottelutiloja ja tapahtumatiloja sekä POOL-joustotilapalvelut.

Siltasaari 10 on saavuttanut korkeimman mahdollisen LEED Platinum -ympäristösertifikaatin, joka kertoo kohteen erinomaisesta energiatehokkuudesta ja vastuullisesta suunnittelusta. Tämä toimitila käyttää tuulivoimaa ja omaa aurinkovoimalaa hiilineutraalin energian tuottamiseen.

Paasitalo osoitteessa Siltasaarenkatu 12 tarjoaa uudistettuja toimistotiloja, jotka kunnioittavat 1950-luvun arkkitehtuuria. Tämä kiinteistö on lähellä kaikkia Hakaniemen tarjoamia palveluja ja tarjoaa modernit työtilat upeilla näkymillä Hakaniemen ylle. Paasitalosta löytyy myös POOL-palvelut, jotka mahdollistavat joustavat työtilaratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Kiinteistö on saanut BREEAM-sertifikaatin harvinaisella Excellent-tasolla, joka korostaa rakennuksen vastuullisuutta ja modernia suunnittelua. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja alueella on paljon kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Paasivuorenkatu 3 Paasitalon vieressä tarjoaa tyylikästä toimitilaa hyvällä paikalla Hakaniemessä. Talossa on toiminut aiemmin Nordean konttori ja se on peruskorjattu vuonna 2011 sen alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Rakennuksen pankkisali ja aulatilat luonnonkivilaatoituksineen henkivät entisaikojen tunnelmaa.

Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha. Näkymät tiloista avautuvat upeaan Paasivuorenpuistikkoon eli Paasipuistoon. Liikenneyhteydet kehittyvään ja uudistuvaan Hakaniemeen ovat erinomaiset ja läheisestä pysäköintihallista on mahdollista vuokrata parkkitilaa. Rakennus sijaitsee erittäin lyhyen kävelymatkan päässä Hakaniemen metroasemasta ja muista julkisen liikenteen pysäkeistä.

Paasivuorenkatu 3:n toimitilat ovat täysin uutta vastaavia sisältäen avo- ja kombiratkaisuja, jotka mukautuvat käyttäjän tarpeiden mukaan. Rakennuksen luonnonläheinen mutta keskeinen sijainti on erinomainen lähialueen palvelutarjonnan ja vaivattoman kulkemisen kannalta.

Vuonna 1968 valmistunut Ympyrätalo on yksi niistä harvoista kiinteistöistä, jotka tunnetaan jo pelkällä nimellä. Ulkonäöllisesti ja historiallisesti merkittävä suomalaisen arkkitehtuurin tuotos on säilyttänyt 60-luvun tunnelman saneerauksien jälkeenkin. Museoviraston suojelema kohde peruskorjattiin vuonna 2004. Upeat kaupunkinäkymät tarjoava kiinteistö tuo käyttöön modernit toimitilat aivan Helsingin ytimestä.nToimistotaloksi tehtyyn Ympyrätaloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Aivan talon viereen pääsee kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla ja juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä. Tänne henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo saapua. Lähiympäristön palvelut ja Hakaniemen inspiroiva ympäristö tuovat tärkeän lisän työhyvinvointiin. Palveluiden perään ei tarvitse sylinterimäisestä muodostaan tunnetusta talosta lähteä, sillä Ympyrätalosta löytyvät niin Mehiläisen lääkäripalvelut, pesula, pankki, 24 tuntia vuorokaudessa palveleva S-market kuin apteekkikin. Kiinteistön tilojen pinnat sekä tekniset ratkaisut on uusittu peruskorjauksen yhteydessä. Myös kulunvalvonta, kiinteistövalvonta, antenniverkko ja ovipuhelinjärjestelmä helpottavat arjen sujuvuutta ja turvallisuutta. Ympyrätalo saavutti Excellent-tason BREEAM In-Use -ympäristösertifioinnissa.