Hyppää sisältöön

Poijut | Porkkalankatu 20

Nykyaikaiset toimitilat Ruoholahden paraatipaikalla

 

Kohde-esite

Ruoholahden Poijut sijaitsee Ruoholahden paraatipaikalla loistavien palveluiden äärellä helposti saavutettavalla sijainnilla. Erittäin näkyvällä paikalla Länsiväylän päässä sijaitsevassa kiinteistössä on helposti muunneltavia tiloja erilaisiin tarpeisiin.

Ruoholahden Poijut sijaitsee lähikauppakeskus Ruoholahden vieressä, joten arjen päivittäispalvelut hoituvat kätevästi työpäivän ohessa. Kauppakeskus Ruoholahdessa toimivat mm. laadukas ja monipuolinen Citymarket, uusi Elixian kuntokeskus, apteekki, Alko, Postin palveluja, sekä parkkihallin yhteydestä autopesula. Viereisessä Porkkalankatu 22:ssä sijaitsee mm. työterveyspalveluita tarjoava Terveystalo ja Ruoholahdesta löytyy myös Ruoholahden terveysasema, jota operoi Mehiläinen. Työn hyvinvointiin ja arjen tarpeisiin liittyvät palvelut löytyvät siis rakennuksen välittömästä läheisyydestä ja helpottavat työpäivää ja arjen ajankäyttöä.

Ruoholahdessa on useita lounasravintoloita, sekä kulttuuri- ja liikuntapalveluiden tarjoajia. Alueella toimivat mm. Kaapelitehdas, Tanssin Talo ja Salmisaaren liikuntakeskus. Pysäköintioikeuksia vuokrattavissa Ruoholahden parkkihallista.

Kiinteistöllä on BREEAM In-Use Excellent -ympäristösertifiointi ja käytössä on kotimaisella tuulivoimalla tuotettua hiilineutraalia sähköä.

Rakennusvuosi 2001
Kerroksia 5

Ruoholahden lähestymiskartta

Vapaat tilat:

Sijainti

Metro
200 m
Raitiovaunupysäkki
200 m
Bussipysäkki
200 m
Juna-asema
1,6 km
Lentoasema
20 km
Kauppakeskus Ruoholahti
korttelissa

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Aulapalvelu

Lounasravintola

Kokoustiloja

Parkkihalli

Pyöräkatos

Saunatilat

Suihkutilat

Välipalakioski

Tämän kohteen vuokraa

Nina Koskinen

Leasing Manager

Kohdevastaava ja aulapalvelu

Maarit Kivelä

Asset Manager

Aulapalvelu Poijut

Avoinna arkisin 8-16