Hyppää sisältöön

Gofore muuttaa Antiloopin Siltasaari 10 -kiinteistöön Hakaniemessä

Siltasaari 10 valikoitui pörssiyhtiö Goforen pääkaupunkiseudun toimiston uudeksi osoitteeksi laadukkaiden, muuntojoustavien ja henkilöstön hyvinvointia tukevien tilojensa ansiosta. Valintaan vaikutti myös täydellisen saneerauksen läpikäyneen kiinteistön korkealaatuiset puitteet ja palvelut.

Antiloopin Siltasaari 10 saa uuden merkittävän vuokralaisen, kun digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Gofore muuttaa kiinteistöön vaiheittain vuoden 2025 alkuun mennessä. Kansainvälisesti toimiva yhtiö halusi löytää pääkaupunkiseudulla toimiville työntekijöilleen joustavat ja saavutettavat tilat, jotka mahdollistavat kohtaamiset ja sujuvan hybridityöskentelyn. Tärkeitä kriteereitä olivat henkilöstön hyvinvointi ja yhteisöllisyys. Siltasaari 10 herätti Goforen mielenkiinnon myös erinomaisilla palveluillaan, kertoo Tanja Fjäder, Antiloopin Associate Director, Strategic Customer Solutions.

”Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaat, heidän tarpeisiinsa sopivat tilaratkaisut. On hienoa, että voimme mahdollistaa Goforelle heidän toiveitaan vastaavat tilat, jotka tukevat myös henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sitä kautta menestystä”, Fjäder toteaa.

”Antiloopin täysin peruskorjaama Siltasaari 10 on yksi Helsingin halutuimpia toimistokohteita. Olemme innoissamme Goforen saapumisesta Siltasaari 10:iin. Alueen kiinnostavuus on tällä hetkellä merkittävää, ja Goforen kaltaisen, alallaan merkittävän toimijan mukaan saaminen on tästä hyvä osoitus”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi iloitsee.

Siltasaari 10 on Antiloopin vastuullisuustyön esimerkkikohde.

Goforen uudet, noin 3 000 neliön tilat tarjoavat monimuotoisia työskentelytiloja ja -vyöhykkeitä, jotka tukevat erilaisia työnteon tarpeita. Työpisteiden lisäksi muuntojoustavista tiloista löytyy reilusti tiimityöskentelyyn ja keskittymistä vaativaan työntekoon pyhitettyjä alueita sekä erilaisia neuvottelutiloja ja puhelinkoppeja.

”Kiinnitämme erityistä huomiota saavutettavuuteen, esteettömyyteen ja siihen, miten tilat tukevat henkilöstömme hyvinvointia ja jaksamista. Panostamme aivoystävällisiin ratkaisuihin, kuten keskittymistä ja palautumista tukeviin tiloihin, valaistukseen ja akustiikkaan. Toimitilamme huomioivat myös ihmisten neuromonimuotoisuuden, jonka ymmärtämiseen ja edistämiseen olemme yhteisönä sitoutuneet. Haluamme tukea työntekijöidemme yksilöllisiä tarpeita monin tavoin”, sanoo Goforen henkilöstöjohtaja Sanna Hildén.

Goforen tiloihin toteutetaan iso ja viihtyisä co-working cafe -alue keittiöineen, joka kokoaa työntekijät yhteen lounashetkien ja tapahtumien ääreen. Ylimpään kerrokseen tulee kattoterassi sekä tapahtumatila, joka mahdollistaa asiakastapahtumien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen. Henkilöstö voi käyttää tiloja myös vapaa-ajalla.

Siltasaari 10 tarjoaa Goforelle vastuulliset, saavutettavat ja hyvinvointia tukevat tilat. Vaakakupissa painoi kiinteistön saavuttama Platinum-tason LEED v4 -ympäristösertifikaatti Suomen korkeimmalla pistemäärällä. Vuonna 2023 kohde palkittiin Suomessa harvinaisella WELL Gold -sertifioinnilla, joka keskittyy kiinteistön käyttäjien hyvinvointiin. Gofore arvostaa Siltasaari 10:n tarjoamia hyvinvointia ja arjen sujuvuutta lisääviä palveluita, kuten 400 pyörän pyöräparkkia ja sosiaalitiloja.

Lisätiedot:

Tuomas Sahi, Chief Executive Officer, Antilooppi
p.  040 0907 877, tuomas.sahi@antilooppi.fi

Sanna Hildén, henkilöstöjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 728 3304, sanna.hilden@gofore.com

Lisää artikkeleita