Hyppää sisältöön

Veho keskittää pääkonttoritoiminnot Aviapoliksen näköalapaikalle

Veho on solminut kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin kanssa pitkäaikaisen 3025 m² vuokrasopimuksen pääkonttoritoimintojen keskittämisestä osoitteeseen Vantaan Tietotie 9.

Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän kupeessa ja uusi juna-asema on kävelyetäisyydellä. Alueen vetovoima lisääntyy tulevina vuosina merkittävästi Aviapolikseen rakentuvan uuden kaupunkikeskuksen myötä.

Alkanut vuosi 2019 on Vehon historian juhlavuosi, sillä yhtiön perustamisesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Oy Veho Ab:n yhtiöjärjestys laadittiin tammikuussa 1939, mutta yhtiön juuret Suomessa yltävät jo vuoteen 1892. Veho on yksi suomalaisen autoalan merkittävistä toimijoista ja perinteilleen uskollisena edelleen suomalainen perheyritys.

– Tavoitteena oli saada toiminnot saman katon alle, joka helpottaa päivittäistä työntekoamme merkittävästi ja tukee toimintatapojen sekä yrityskulttuurin kehittämistä” kertoo Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.

– Lisäksi Aviapolis tarjoaa Veholle hyvän näköalapaikan kasvavaan kaupunkiympäristöön ja otollisen mahdollisuuden testata ratkaisuja yhdessä muiden tulevaisuuden liikkuvuuteen panostavien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tästä on osoituksena Aviapoliksen Liikennelabra-hanke, jossa Veho on vahvasti mukana, Räsänen jatkaa.

Antiloopin Vantaan Tietotie 9 on valmistunut 2013 ja sillä on Leed Platinum -ympäristöluokitus. Kiinteistö tarjoaa Veholle avarat, valoisat ja modernit tilat. Kiinteistön kattavat palvelut sekä pysäköintimahdollisuudet ovat alueen parhaat. Muuton suunnitellaan tapahtuvan maaliskuussa 2020. Kiinteistön muita vuokralaisia ovat muun muassa Finnair, LähiTapiola Rahoitus ja American Express GBT.
Välittäjänä tässä tilahakuprosessissa toimi NewSec.

Lisätietoja:

Tuomas Sahi

toimitusjohtaja
+358 40 090 7877
tuomas.sahi(at)antilooppi.fi

Lisää artikkeleita