Hyppää sisältöön

Uusi monipuolinen liikuntakeskus Antiloopin tiloihin Vallilaan

Uusi monipuolinen liikuntakeskus Antiloopin tiloihin Vallilaan

Antilooppi ja kuntokeskusketju ELIXIA ovat sopineet uuden ELIXIA Vallilan avautumisesta osoitteeseen Elimäenkatu 17–19. Monipuolinen liikuntakeskus on odotettu lisä alueen tarjontaan, ja hyvinvoinnin tukeminen kumppanien kanssa tuotetuilla palveluilla on Antiloopin strategian mukaista.

”Työympäristöjen muutokset ja vahva halu koko alueen kehittämiseen ovat Antiloopin ydintä. Ymmärrämme, että menestys syntyy työssään hyvinvoivista työntekijöistä ja tiedämme, kuinka ympäristö palveluineen tukee hyvinvointia. Mahdollisuus erinomaisiin liikuntapalveluihin kiinteistössämme keskeisellä sijainnilla Vallilassa tukee hienosti strategiaamme”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa.

ELIXIA Vallila avautuu näillä näkymin joulukuussa 2021. Uuden liikuntakeskuksen uskotaan lisäävän sekä kiinteistön että koko alueen mielenkiintoa ja vetovoimaisuutta.

”Vallilan alue on ollut suunnitelmissamme pitkään. Nyt suunnitelman toteutuessa täytämme arvokkaan paikan pääkaupunkiseudun verkostossa. Tiedämme, että alueen asukkaat ovat jo pitkään toivoneet liikuntapalveluita saavutettavalle etäisyydelle. Nyt niitä tulee”, iloitsee SATS Finland Oy:n maajohtaja Jussi Raita.

”Yhdessä voimme tarjota erinomaista palvelua niin yritysten työntekijöille, vierailijoille kuin lähialueen asukkaillekin”, sanoo kiinteistön Asset Manager Hanna Ylikoski.

 

LISÄTIEDOT:

Tuomas Sahi, Chief Executive Officer, p. 040 090 7877

Hanna Ylikoski, Asset Manager, p. 0400 848 648

Lisää artikkeleita