Hyppää sisältöön

Sopivalla toimitilalla rakennetaan yhteisöllisyyttä – Siili viihtyy monipuolisessa Kiilassa

Toimitiloilla ratkaiseva rooli henkilöstön yhteisöllisyyden tukemisessa

Tekoälyavusteisen ohjelmistokehityksen edelläkävijänä ja hybridityön uranuurtajana tunnettu Siili on allekirjoittanut vastikään uuden vuokrasopimuksen Antiloopin kanssa. Yhtiö jatkaa Ruoholahden ja Kampin risteyskohdassa sijaitsevassa Kiila-korttelissa, jossa sillä on käytössään kokonaisen oman kerroksen lisäksi POOL-joustotilat. Kiila kohteena saa henkilöstöltä jatkuvasti hyvää palautetta keskeisen sijainnin ja erityisesti tilojen monikäyttöisyyden takia.

”Tilojen tulee joustaa tapahtumatarkoituksiin, ja jopa sata henkilöä vetävä iso keittiöalueemme onkin toimitilojemme sydän. Töitä pystyy tekemään kotonakin, joten panostamme huomattavasti yhteisöllisyyteen ja siihen, että säilytämme yhteyden koko porukkaan, myös etätyötä tekeviin”, Siilin Office Manager Pia Alhonen kertoo.

Keittiötila soveltuu niin rentoihin aamiaistilaisuuksiin kuin virallisempiin tiedotustilaisuuksiin. Tila houkuttelee viettämään aftereita ja juhlia, ja vuoden kohokohtia Siilillä ovatkin usein vappu- ja halloween-juhlat, joihin kutsutaan koko henkilöstö perheineen. Aktiivinen työyhteisö kokoontuu myös kerhoilemaan esimerkiksi pienoismallien ja viininmaistelun ääreen, treenaamaan Kiilan TFW-salille tai vaikkapa kolme päivää kestäviin laneihin – viihtyisä toimisto muuntuu moneen.

”Saamme paljon kehuja toimitiloistamme. Korkea katto ja isot ikkunat tekevät tilasta avaran, vaikka se olisikin täynnä ihmisiä. Myös Kiilan palvelut ylipäätään toimivat. Käymme usein alakerran Halossa syömässä tai tilaamme heiltä cateringin tilaisuuksiin. Myös Kiilan aina ystävällinen ja auttavainen aulapalvelu ansaitsee kehuja”, Alhonen jatkaa.

Moderni yritys vaatii toimitilalta joustoa ja vastuullisuutta

Yli 1 000 henkeä työllistävä Siili toimii Suomessa seitsemällä paikkakunnalla, ja sillä on toimipisteet myös muun muassa Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Hollannissa.Yrityksessä tehdään lähi-, etä- ja hybridityötä. Pääkaupunkiseudulla työskentelee noin 400 siiliä, ja Kiilan toimistolta löytyy noin 150 työpistettä.

”Meillä sopiva työpisteiden määrä ja tilojen tarve vaihtelee koko ajan, joten on tärkeää, että tilat joustavat. Käytämme Kiilan POOL-joustotiloja, ja Antilooppi on mahdollistanut tarpeen mukaan muidenkin tilojen hyödyntämisen. Hyvässä verkostossa on etunsa, ja järjestimme esimerkiksi juuri seminaarin Antiloopin lähellä sijaitsevassa POOL Itämerenkatu 3:ssa”, Siilin toimitila-asioista vastaava CIO Seppo Takanen kertoo.

”On tärkeää, että tilat joustavat”, Siilin toimitila-asioista vastaava CIO Seppo Takanen kertoo.

”Muuttuvassa työelämässä haluamme Antilooppina vastata asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja olla mahdollistamassa kohtaamisia sekä joustavaa ja hyvää työelämää”, toteaa Kiilan kohteesta ja asiakkaista vastaava Asset Manager Johanna Körkkö.

Energiankäytöltään kokonaan hiilineutraali, LEED-ympäristösertifioitu Kiila POOL-joustotiloineen on vastuullinen toimitilavalinta.

”Vastuullisuus on meille tietysti tärkeää. Antiloopin panostukset helpottavat meitä huomattavasti: kiinteistön hiilivapaa sähkö ja kotimainen tuulivoima tarkoittavat, että pääsemme kertomaan asiakkaillemme, että asiat ovat näiltä osin niin hyvissä kantimissa kuin mahdollista”, Takanen jatkaa.

”Teemme Antiloopilla laajasti vastuullisuustyötä. Toimitilojen vastuullisuus on asiakkaillemme tilavalinnoissa yhä tärkeämpää ja haluamme vastata asiakkaiden kasvaviin odotuksiin. Vastuullisuus on Antiloopin strategian painopistealue ja tärkeä osa laadukkaan kiinteistön kokonaisuutta”, Körkkö toteaa.

”Kaikki kiinteistömme on sertifioitu kansainvälisestikin arvostetuilla LEED- tai BREEAM-sertifioinneilla. Olemme viime vuonna käynnistäneet seitsemän uutta aurinkovoimalaa, ja meillä on voimaloita jo 11 kiinteistössä. Kaikki kiinteistömme käyttävät uusiutuvaa kotimaista tuulisähköä, 14 kiinteistössä on käytössä hiilineutraali energia, ja hiilineutraalia energiaa käyttävien kohteiden osuus vuokrattavasta pinta-alasta on yli 60 %. POOL-joustotilaratkaisumme on Suomen ensimmäinen kokonaan hiilineutraali tilakonsepti”, Körkkö jatkaa.

 

Siilillä on käytössään kokonaisen oman kerroksen lisäksi POOL-joustotilat

Kiilan POOL tuo joustoa arkeen.

Kiila sijaitsee Kampin ja Ruoholahden risteyskohdassa ja kohde on täysin saneerattu vanhaa kunnioittaen Antiloopin toimesta.

Yhteystiedot

Johanna Körkkö
Asset Manager, Antilooppi
johanna.korkko@antilooppi.fi
040 764 9480

Kohteen vuokraus

Nina Koskinen
Leasing Manager
nina.koskinen@antilooppi.fi
040 532 9787

 

Kiilan vapaat tilat

Lisää artikkeleita