Hyppää sisältöön

The Pantry Hakaniemi avaa ovensa Siltasaari 10:ssä huhtikuussa 2023

Michelin-ravintoloissa mainetta niittänyt Erno Kemi lähtee luotsaamaan The Pantry ravintolaperheen kolmatta avausta. Tulevan ravintolan toiminnasta vastaa Share Company. Share tunnetaan vahvasta catering-, tapahtuma-, ja lounastarjonnasta ja pyörittääkin tällä hetkellä pitkälti yli toistakymmentä eri brändiä ympäri pääkaupunkiseutua.

Ravintoloitsija Peter Walch kertoo, että The Pantry Hakaniemi toimii asiakaslähtöisesti ruokatarjonnan, uudistettavien tilojen ja palvelun osalta. Toiveissa on avoin ja jatkuva vuoropuhelu niin ruokailijoiden kuin vuokralaisyritysten edustajien kanssa. Brunssi katetaan lauantaisin ja lounasta tarjoillaan arkisin klo 11–15. Lounaan asiakas voi valita Ruoholahden ja Sörnäisten tapaan kolmesta eri vaihtoehdosta – liha, kala tai kasvis/vegaani jotka tarjoillaan lautasannoksina.

The Pantry Hakaniemi lounas tarjoillaan arkisin klo 11–15.

The Pantry etenee sesonkien mukaan. Annoksittain valmistaminen avaa mahdollisuuden erilaisten raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön.
”Tuomme enemmän makua yhteen lautasannokseen. Tarjonnassamme korostuvat kasvikset, sillä haluamme rohkaista asiakkaitamme kestävämpiin ja terveellisempiin valintoihin. Sen vuoksi meidän kasvisannoksemme ovatkin edullisempia kuin muut lounasannokset”, toteaa keittiömestari Erno Kemi.

Lautastarjoilu on lisäksi kestävän kehityksen mukainen ratkaisu. Ruokahävikki jää pienemmäksi, kun lautaselle ei varmuuden vuoksi kerätä liikaa.
”Vaikka tarjoilemme annoksia, lupaamme ettei kukaan jää nälkäiseksi. Meille saa esittää toiveita annoksen koon suhteen.”

POOLin kokousmaailmaan tarjoilujen uusi aika

Ravintola tarjoaa monipuolisia tarjoiluja ja kokousmaailman menut ovatkin suunniteltu soveltuvan niin pienempiin kuin isompiin tilaisuuksiin. Ravintolapäällikkö Ria Scott on tehnyt pitkän uran ravintoloissa ympäri Helsinkiä – niin fine dining kuin kokousmaailmoissa.

”Meille tärkeintä on se, että asiakkaamme saavat juuri tarvitsemansa tarjoilut, joten vaikka valmiista tarjonnasta ei juuri sitä oikeaa löytyisikään, ei muuta kuin meihin yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiinne juuri oikea setti! Kokous- ja pitopalvelun voi tilata POOLin lisäksi myös omalle toimistolle”, kertoo ravintolapäällikkö Ria Scott.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme toivottaa The Pantryn Siltasaareen ja edelleen rikastuttamaan alueen ravintola- ja palvelutarjontaa”, kertoo Antiloopin Asset Manager Tuomas Hulkkonen.

Lisää artikkeleita