Hyppää sisältöön

Securitas valitsi Antiloopin toimitilat Vallilassa – Huippusijainti, joustavat tilat ja erinomainen yhteistyösuhde vakuuttivat Suomen johtavan turvallisuusalan yrityksen

Antiloopin pitkäaikainen vuokralainen Securitas siirtyy vuodenvaihteessa yhtiön tarpeita entistä paremmin palveleviin toimitiloihin Elimäenkatu 28:aan. Teollishenkinen toimistotalo tarjoaa tehokkaat ja monipuoliset tilat aivan Pasilan aseman kupeessa, vain vartin päässä ydinkeskustasta.

Securitas Oy ja kiinteistöomistaja Antilooppi ovat solmineet uuden pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Elimäenkatu 28:aan Helsingin Vallilassa.

Monipuolisia turvallisuuspalveluja organisaatioille ja kuluttajille tarjoava Securitas on viihtynyt Antiloopin asiakkaana jo vuosikausia. Kun ajatus toimitilavaihdoksesta ajankohtaistui, yhtiö halusi kartoittaa toimitiloja myös tutun vuokranantajan kautta. Päätöksen vaikutti erityisesti pitkä ja molemminpuoliseen luottamukseen perustuva asiakassuhde Antiloopin kanssa. Hyvin sujunut yhteistyö heijastaa Antiloopin strategista tavoitetta toimia yritysten luotettavana toimitilakumppanina läpi niiden elinkaaren.

”Securitas on arvostettu ja pitkäaikainen vuokralaisemme. Olemme jo pitkään tutkineet sopivia vaihtoehtoja yhdessä ja tehneet aktiivista työtä löytääksemme heille sopivimman kohteen laajasta kiinteistöportfoliostamme. En voisi olla iloisempi siitä, että vuosia kestänyt yhteistyömme saa jatkoa”, Antiloopin Associate Director, Strategic Customer Solutions, Tanja Fjäder sanoo.

Securitaksella oli monia valintakriteerejä, viihtyisistä ja tehokkaista monitilaratkaisuista hyviin pysäköintimahdollisuuksiin. Lisäksi yhtiö halusi pysyä keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sopivat tilat löytyivät lopulta jo tutuksi tulleelta Vallilan alueelta.

Tunnelmalliset toimitilat keskellä Vallilaa

Elimäenkadulla yhtiötä odottaa toimisto, joka on toteutettu tilatehokkuus edellä. Toimitilat pitävät sisällään aiempaa muuntojoustavampia tilaratkaisuja, kuten erilaisia tiimitiloja ja avotyöskentelytiloja. Yhteistyötä ja monimuotoista työskentelyä tukevien tilojen lisäksi toimistosta löytyy esimerkiksi vetäytymiseen tarkoitettuja tiloja sekä koulutustiloja. Kiinteistöstä löytyy myös 250-paikkainen pysäköintihalli. Uusiin tiloihin Securitas pääsee muuttamaan remontin jälkeen vuodenvaihteessa 2024.

Lisätiedot:

Esa Mattila, Head of Asset Management
Puh. +358 50 337 3263

Tanja Fjäder, Associate Director, Strategic Customer Solutions
Puh. +358 40 193 1058

 

Lisää artikkeleita