Hyppää sisältöön

Suosioon nousseet Stella Business Parkin POOL-joustotilat laajenevat toukokuussa

Antiloopin joustotilaratkaisu POOL avasi ovensa Stella Business Parkissa syksyllä 2022. POOL Stella on jo lyhyessä ajassa yltänyt huimaan suosioon, ja kysyntään vastatakseen Antilooppi aikoo nyt laajentaa POOL Stellan tiloja. Samaan kerrokseen sijoittuva laajennusosa avataan toukokuussa.

Antiloopin joustavan työelämän tilaratkaisu ja Suomen ensimmäinen hiilineutraali toimitilaverkosto POOL tarjoaa monipuolisia ja joustavia työ-, projekti- ja tapahtumatiloja yhdeksässä kohteessa pääkaupunkiseudulla. Syyskuussa 2022 POOL avasi ovensa myös Stella Business Parkissa Leppävaarassa. Viihtyisä POOL Stella tarjoaa käyttäjilleen kaiken tarvittavan, kuten ensiluokkaisia pientoimistoja, neuvotteluhuoneita ja yhteisöllisiä kohtaamistiloja. Tilat joustavat käyttäjien tarpeiden mukaan ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen omien toimitilojen jatkeeksi.

POOL Stellan lanseeraus on ollut menestys, ja se on jo lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa alueen yritysten ja ihmisten suosimana työskentely- ja kohtaamispaikkana. Suuren kysynnän vuoksi Antilooppi on päättänyt laajentaa POOLin tiloja nykyisen kerroksen toiselle puolelle. Noin 400 neliötä kattavan laajennuksen on määrä valmistua toukokuussa 2023, minkä jälkeen POOL Stella tarjoaa käyttäjilleen yhteensä yli 900 neliötä tilaa.

 

POOL Lounge houkuttelee työskentelemään, kohtaamaan ja hengähtämään töiden lomassa

 

Laadukkaat ja vastuulliset puitteet tehokkaaseen työskentelyyn

Laajennus tuo POOLin asiakkaille runsaasti työtä hyvin tukevia lisätiloja. POOLista löytyy jatkossa uusi neuvottelutila, kaksi vuokrattavaa projektityötilaa, sekä runsaasti erikokoisille yrityksille soveltuvia pientoimistoja, jotka ovat vapaasti vuokrattavissa juuri siksi aikaa, kuin on tarve.

Yhteisöllinen POOL Stella tarjoaa asiakkailleen jo ennestään laadukkaat puitteet tehokkaaseen työskentelyyn. Rauhalliset ja äänieristetyt puhelinkopit mahdollistavat häiriöttömät etäpalaverit, joustavat hot desk -paikat puolestaan keskittymistä vaativan työn. Rento POOL Lounge houkuttelee työskentelemään, kohtaamaan ja hengähtämään töiden lomassa. Taukotilat ja hyvin varusteltu yhteiskeittiö tukevat työpäivän aikaista hyvinvointia ja POOL Stellassa on myös aina tarjolla ilmaista Kaffa Roasteryn vastuullista kahvia, joka valmistetaan pienpaahtimossa Punavuoressa.

Lisäksi POOLin asiakkaat voivat vapaasti hyödyntää Stella Business Parkin arkea sujuvoittavia palveluita, kuten hyvin varusteltua kuntosalia, kattokerroksen saunatilaa, pyöräparkkeja sekä tilavia parkkihalleja sähköautojen latauspaikkoineen. Laajennuksen myötä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva POOL Stella tarjoaa entistäkin paremmat puitteet joustavaan, paikkariippumattomaan työskentelyyn Leppävaarassa.

”POOL Stellan suosio on ylittänyt odotuksemme. Olemme erittäin innoissamme siitä, että voimme pian tarjota lisätilaa POOLin käyttäjille ja antaa yhä useammalle mahdollisuuden nauttia Stella Business Parkin inspiroivasta työympäristöstä. Näin voimme vastata kasvavaan kysyntään ja jatkaa POOLin menestystarinaa täällä Stellassa”, kohteesta vastaava Tiina Tuomi-Lahtinen Antiloopilta iloitsee.

 

Vastuullisuus kantaa yli työelämän muutoksen

Suomen ensimmäisenä hiilineutraalina toimitilakonseptina POOL vastaa asiakasyritysten kasvaviin odotuksiin entistä vastuullisemmista toimitilaratkaisuista. Hiilineutraali POOL toivottaa kävijänsä tervetulleiksi vastuullisiin tiloihin, joiden ilmastovaikutukset on huomioitu yksityiskohtia myöden. POOL-kohteiden energiankäytön hiilijalanjälki on pyöreä nolla: kiinteistömme käyttävät uusiutuvaa sähköä, josta osa tuotetaan Antiloopin omien aurinkovoimaloiden toimesta ja loput 100 % kotimaisella ostetulla tuulisähköllä. Myös kaikkien POOL kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys ovat peräisin uusiutuvista lähteistä.

Rakentaminen ja materiaalit eivät vielä tänä päivänä ole täysin päästöttömiä. POOL-tilat on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja pitkäikäisiksi vähähiilisiä materiaaleja hyödyntäen. Edistyksellisissä tiloissa suositaan laadukkaita ja vähähiilisiä sisustusvalintoja. Hiilineutraalius ulottuu kiinteistöjen energiankäytöstä aina tilojen rakentamiseen ja tiloissa käytettäviin tuotteisiin ja palveluihin. Niiltä osin kuin päästöjä ei voida välttää, Antilooppi kantaa vastuunsa hyvittämällä POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt yhteistyössä ilmastoyhtiö Compensaten kanssa. Tavoitteena on päästövähennystoimien edetessä pienentää kompensoitavaa päästömäärää vuosittain.

 

Kiinnostuitko POOL-tiloistamme?

Lue POOL-joustotilakonseptista lisää täältä > 

Tutustu Stella Business Parkiin täältä > 

 

Lisää artikkeleita