Hyppää sisältöön

Monipuolistuvan työelämän matkassa: Antilooppi tuo POOL-joustotilansa seuraavaksi Punavuoreen, Ruoholahteen ja Leppävaaraan

Millainen työpäivä juuri tänään saisi olla? Oli tarve tai tilanne millainen tahansa, POOL tarjoaa kuhunkin päivään sopivat tilat. Syksystä alkaen POOL kutsuu työskentelemään myös Punavuoren Merikortteliin, Ruoholahdessa sijaitsevaan Tallbergintaloon ja Stella Business Parkiin Leppävaarassa.

Antiloopin joustotilakonsepti POOL on hybridityöelämään suunniteltu tilaratkaisu, joka elää muuttuvan työelämämme tahdissa.

POOL avaa ovet aina sopivaan työtilaan niin yrityksille kuin yksilöille – pian myös kolmessa uudessa osoitteessa. Uusien tilojen myötä POOLista on lyhyessä ajassa kehittynyt kymmenen kohteen kokonaisuus, joka ulottuu Helsingin kantakaupungista Vantaan Aviapolikseen.

”Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme hyvää, joustavaa ja vastuullista työelämää tukevat tilaratkaisut. Tämä tavoitteemme kiteytyy täydellisesti koko ajan kasvavassa POOL-verkostossamme”, sanoo Antiloopin Director, Customer Experience & Concept Johanna Sarekoski.

POOL-joustotilat koostuvat kalustetuista ja kalustamattomista pientoimistoista ja työtiloista sekä erilaisista workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatiloista. Laadukkaat, hyvin varustellut tilat voi varata juuri siksi aikaa, kuin kulloinkin on tarve ilman pitkiä sitoumuksia.

Antiloopin POOL-verkosto laajenee ympäri pääkaupunkiseutua

POOLin asiakkaat voivat vapaasti hyödyntää koko POOL-tilaverkostoa siellä, missä he kulloinkin liikkuvat. Kaikki POOL-kohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla monipuolisten palveluiden äärellä, eivätkä syksyllä 2022 avattavat tilat ole poikkeus.

Eläväisessä Punavuoressa lanseerattava POOL sijoittuu Pursimiehenkadun tunnelmalliseen Merikortteliin, aivan merenrannan tuntumaan. Tämä satavuotias teollisuusmiljöö kätkee sisälleen kokonaisen korttelin edestä Antiloopin toimitiloja. POOL elävöittää entisestään yhteisöllistä Merikorttelia, jossa viihtyvät mm. kahvintuoksuinen paahtimo, artesaanipizzeria, mainostoimistoja ja pian myös elokuvateatteri Riviera.

Ruoholahden POOL avautuu Antiloopin Tallberginkatu 2:ssa sijaitsevaan Tallbergintaloon. Tämä funkkistyylinen rakennus huokuu kauniin pelkistettyä laatua ja käytännöllisyyttä, jotka heijastuvat myös uusiin POOL-tiloihin. Keskellä vilkasta kaupunkiympäristöä sijaitseva POOL Tallbergintalo on helposti saavutettavissa niin autolla kuin julkisillakin. Alueen rikas kulttuuri- ja palvelutarjonta sujuvoittaa arkea entisestään. Kaapelitehdas, yksi maamme suurimmista kulttuurikeskuksista, sijaitsee esimerkiksi aivan vieressä.

POOL laajenee myös Espooseen, kun se avaa ovensa Stella Business Parkissa. POOL Stellan keskeinen sijainti Leppävaaran suositussa yrityskeskittymässä on ihanteellinen, oli suuntana sitten itä, länsi tai Helsingin keskusta. Vehreän ja valoisan yrityspuiston laadukkaat tilat sekä hyvinvointia tukevat palvelut takaavat astetta paremman arjen: lounasravintola, hyvin varusteltu kuntosali upeine kattosaunoineen, sähköautojen latauspisteet ja muut palvelut ovat kaikki POOL-asiakkaiden käytettävissä.

POOL on paitsi joustava, myös vastuullinen valinta

Kuten työelämä muutenkin, POOL joustaa ja kasvaa jatkuvasti tarpeiden mukaan. Muunneltavuutensa ansiosta käyttäjien ei tarvitse jatkuvasti muuttaa uusiin tiloihin, ja POOL soveltuukin erinomaisesti vakituisten toimitilojen lisäksi monenlaisiin lisätilatarpeisiin, kuten yritysten omien toimitilojen jatkeeksi.

Joustavuus ei kuitenkaan yksissään riitä, vaan tämän päivän työympäristöjen tulee olla myös kokonaisvaltaisesti vastuullisia. Antilooppi haluaa vastuullisena kiinteistönomistajana kehittää tiloja, jotka tukevat paitsi ihmisten ja yritysten, myös ympäristön hyvinvointia, tärkeät ilmastotavoitteet huomioiden. Edistämme hyvinvointia tarjoamalla erikokoisia työskentely- ja kohtaamistiloja, viihtyisiä loungetiloja sekä tapahtumatiloja hyvillä sijainneilla tukemaan nykypäivän työelämän tarpeita.

Vastuullisuusajattelu näkyy myös konkreettisesti POOL-tiloissa. Antiloopin tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius koko kiinteistöportfoliossa vuoteen 2030 mennessä, ja yhtiössä edetään systemaattisesti konkreettisin keinoin tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikissa Antiloopin POOL-kohteissa on käytössä uusiutuva sähkö ja yhä lisääntyvässä määrin myös uusiutuvilla lähteillä tuotettu lämmitys. Syksyn aikana aurinkovoimaloita käynnistyy viisi kappaletta, esimerkiksi POOL Elimäenkatu 5:ssa. Sen lisäksi, että POOL-kohteet ovat hyvin saavutettavissa julkisilla liikenneyhteyksillä, on niissä tarjolla sähköautojen latauspisteitä ja POOL Siltasaaressa myös sähköpyörien latauspiste. Yhteiskäyttöpyörätkin löytyvät jo useista kohteista.

Antiloopin kiinteistöille myönnetyt ympäristösertifikaatit todentavat konkreettisia vastuullisuustekoja. Yhtiön tavoitteena onkin saavuttaa kaikissa kiinteistöissään arvostettu LEED tai BREEAM ympäristösertifiointi vuoteen 2023 mennessä.

”Vastuullisuus on tärkeä ja kokonaisvaltainen osa toimintaamme ja siten myös POOL-konseptiamme, ja teemme jatkuvasti töitä entistä vastuullisemman POOLin eteen”, Sarekoski toteaa.

Tutustu syksyllä avattaviin Antiloopin POOL-joustotiloihin Merikorttelissa, Tallbergintalossa ja Stella Business Parkissa.

Lisää artikkeleita