Hyppää sisältöön

Anu Pitkänen ja Johanna Sarekoski vahvistavat Antiloopin tiimiä

Alkuvuoden uudet vahvistukset Antiloopilla, tervetuloa tiimiin Anu ja Johanna.

Anu Pitkänen (BBA) aloitti Antiloopin Marketing Managerina. Tehtävässä Anu tulee toteuttamaan ja tukemaan markkinointiviestinnän eri keinoin Antiloopin mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa päivitetyn strategian mukaisesti. ”Uskon usean vuoden kokemukseni rakennusyhtiöissä toteuttaen ja kehittäen tuloksekasta ja nykyaikaista markkinointia antavan hyvät edellytykset toimia tässä tehtävässä ja tukea jatkossa Antiloopin tunnettuutta, kasvua ja kehitystä. Tästä on hyvä jatkaa jo ennestään laadukkaan Antilooppi brändin vahvistusta”, Anu sanoo.

Johanna Sarekoski (KTM) on aloittanut Antiloopilla Associate Director, Business Developmentin tehtävässä. Johanna tulee vastaamaan strategian mukaisesta Flex Office konsepti POOLista ja sen jalkauttamisesta sekä laajemmin asiakaskokemuksen ja myynnin kehittämisestä.
Johannalla on osaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakkuuksien johtamisesta, viimeisimmäksi Plus One Agencyssa. ”Työelämän muutosvauhti on kiihtynyt ja samanaikaisesti asiakastarpeet ovat muutoksessa. Olen todella innoissani päästessäni jatkamaan jo tehtyä hyvää työtä ja kehittämään asiakaslähtöisesti joustavia, hyvinvoivan työelämän ratkaisuja”, kertoo Johanna.

Tero Nyströmin roolia on vastikään täsmennetty. Jatkossa Associate Director, Business Development, Retail tehtävässä Teron vastuualueena on eritoten Antiloopin Retail-toimintojen kehittäminen. “Koemme Antiloopilla että kaikki toimitilojen käyttäjien arkea helpottavat ja elämykselliset palvelut luovat hyvinvointia ja energiaa työyhteisöihin, tuottaen sitä kautta lisäarvoa asiakkaillemme. Meillä on parhaillaan käynnissä todella mielenkiintoisia hankkeita, joissa erilaisten palvelujen merkitys on suuressa roolissa. Tekemistä on paljon ja onkin hienoa saada Anu ja Johanna mukaan tiimiin”, Tero mainitsee.

Henkilöt raportoivat yhtiön kaupalliselle johtajalle Jussi Snällströmille.
”Olen innostunut nyt koko tiimin vahvuuksista ja näkemään yhdessä tehtyä tuloksia sekä luottavaisena tulevaisuuden mahdollisuuksista”, toteaa Jussi.

Lisätiedot:
Jussi Snällström, Commercial Director, Antilooppi, jussi.snallstrom@antilooppi.fi
p. 040 833 1233
Esa Mattila, Head of Asset Management, Antilooppi, esa.mattila@antilooppi.fi
p. 050 337 3263

Lisää artikkeleita