Hyppää sisältöön

Pitäjänmäen uusi tuleminen – Valimo 21 tarjoaa uuden ja rennon toimitilaympäristön

Pitsku eli Pitäjänmäki on täynnä pieniä ja isoja yrityksiä, jotka ovat jo huomanneet alueen uuden tulemisen. Tätä uutta on ollut isosti luomassa ¬myös Valimo 21 -kiinteistö, joka uudisti konseptinsa ja tarjoaa rennon toimitilaympäristön luomupaahtimoineen, ravintoloineen sekä liikuntamahdollisuuksineen.

”Työympäristö on nykyään enemmän paikka, jossa hoidetaan erilaisia kohtaamisia, kuten muun muassa tiimipalavereita ja asiakastapaamisia, mutta itse desktop-työ voidaan tehdä melkein missä vaan”, Antiloopin Business Development Manager Hannu Hirvensalo sanoo.

Pitäjänmäen Valimo 21 -kiinteistön konseptoinnissa oli tärkeää, että asiakkaille tarjotaan nykyvaatimukset täyttävää toimitilaa laadukkailla palveluilla aidossa ympäristössä. Kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin yksi perusajatuksista on ymmärrys siitä, että kiinteistössä toimivan asiakasyrityksen menestys ei kuitenkaan synny pelkästään toimitiloista ja sen sijainnista, vaan siitä, että yrityksen työntekijät ovat hyvinvoivia, motivoituneita ja viihtyvät työtiloissa. ”Asiakkaamme maksavat esimerkiksi yleisistä neuvottelutiloista vain käytetyn ajan mukaan. Tämä tulee usein heille halvemmaksi kuin seisottaa omia neuvotteluhuoneitaan useita tunteja päivässä tyhjillään omissa kiinteällä vuokralla vuokratuissa toimitiloissaan. Talon palveluja he käyttävät täysin omien tarpeiden mukaisesti”. Valimo 21 on herättänyt todella suurta kiinnostusta ja tilat ovat täyttyneet hyvin heti kiinteistön puolitoista vuotta kestäneen uudistusurakan jälkeen. Antilooppi on saanut kiinteistöön merkittäviä vuokralaisia, joiden tarpeisiin Valimo 21:n toimitilaympäristö on muotoutunut erinomaisesti. Valimo 21:n houkuttelevuudesta kertoo se, että alansa johtavat toimijat, muun muassa pohjoismainen taksiyhtiö, iso ICT-palveluyritys, leikkipaikkavälineitä valmistava Lappset sekä toimistotarvikkeisiin erikoistunut Staples ovat vuokranneet toimitilansa kiinteistöstä. Vapaita, noin 300–1 000 neliömetrin kokoisia tiloja Valimo 21:ssä on aivan muutamia. Valimo 21:ssä tammikuussa ovet avanneessa ravintola Valajassa tarjonta on mietitty siten, että se olisi mahdollisimman laadukasta ja ainutlaatuista verrattuna alueen muihin toimijoihin. Tarjonta ei taivu mihinkään muottiin, vaan on maittavaa jokaiseen nälkään. Perinteisen lämpimän lounaan lisäksi tarjolla on muun muassa japanilaista ramen-nuudelikeittoa, havaijilaisia poke bowl -kulhoruokia sekä ruokaisia salaatteja. ”Ruoka ja juoma ovat tärkeitä suomalaisessa työelämässä. Niitä pitäisi olla työympäristössä laadukkaasti saatavilla muulloinkin kuin lounasaikaan”, Hirvensalo sanoo. Lisäksi Valimo 21:ssä toimii Warrior Coffee Roastery & Café -luomupaahtimokahvila sekä paahtimon tuotantotilat, jotka luovat tunnelmaa isolle yhteiselle atrium-pihalle.
Valimo 21:ssä mahdollisuudet asiakastilaisuuksien pitämiseen ovat ensiluokkaiset. Atrium muotoutuu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ja niin ikään uudistettu auditorio on varustettu modernilla av-tekniikalla, joka mahdollistaa esitysten aikana esimerkiksi podcastien eli puheohjelmien tallennuksen.
”Saimme Valimoon mukaan kumppaniksemme Tomi Kokon. Hänen perustamansa Lean In Five Weeks Challenge -konsepti tarjoaa kokonaisvaltaisempaa urheilu- ja hyvinvointipalvelua, jota asiakkaamme voivat halutessaan hyödyntää”, Hirvensalo sanoo.Valimo 21:een on helppo tulla. Se sijaitsee nimensä mukaisesti Valimotie 21:ssä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Valimon juna-asemalle on 5 minuutin kävelymatka ja lähin bussipysäkki on talon edessä. Autolla liikkuva pääsee Vihdintieltä suoraan paikalle. Kehä I:lle matkaa on pari kilometriä, aivan Helsingin ydinkeskustaan alle 10 kilometriä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle runsas 15 kilometriä.

Lisää artikkeleita