Hyppää sisältöön

Päivitämme Antiloopin organisoitumista Kiinteistökehitys-tiimin osalta strategiamme mukaisesti tiiviiksi osaksi asiakkuuksien johtamista

Antiloopin strategiassa vahvana painopisteenä olevat asiakassuhteet sekä asiakaskokemus ovat edelleen niitä asioita joita priorisoimme ja joihin panostamme. Sen eteen olemme tehneet paljon työtä ja luoneet prosesseja kuluvankin vuoden aikana. Luomme ja kehitämme pitkäjänteisesti asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan pohjalta jatkuvasti paremmin toimivampia ratkaisuja. Ajatuksemme asiakkaiden menestyksen kautta myös Antiloopin merkityksellisyys markkinassa vahvistuu kaiken aikaa.

Meille on erityisen tärkeää kehittää Antiloopin kyvykkyyttä johtaa asiakkuuksia laadukkaasti myös jatkossa. Tähän liittyen kiinteistökehitys-tiimin esimiehenä aloittaa 20.9. Director, Construction & Property Development Juho Jäkälä. Roolissaan Juho raportoi Esa Mattilalle, Head of Asset Management.

”Rakennuttaminen ja kiinteistökehitys ovat tärkeässä asemassa Antiloopin asiakkuuksien johtamisessa. Kehittämällä kiinteistöjämme asiakkaiden tarpeisiin luomme parhaat edellytykset asiakkaan oman liiketoiminnan vaatimalle toimintaympäristölle. Rakennuttamisen ja kiinteistökehittämisen tiimin vahva osaaminen korostuu vaativissa tilamuutos- ja peruskorjaushankkeissa”, toteaa Jäkälä.

Muilta osin tiimin tehtävät ja vastuut säilyvät ennallaan.

 

Lisätietoja:

Juho Jäkälä, Director, Construction & Property Development

juho.jakala@antilooppi.fi p. 045 2355 890

 

Esa Mattila, Head of Asset Management

esa.mattila@antilooppi.fi p. 050 3373 263

Lisää artikkeleita