Hyppää sisältöön

One Leasing Finland – Aina sopiva edelläkävijyyteen

Aviapoliksen sykkeessä toimiva One Leasing Finland on pk-yrityksiä palveleva leasingrahoitusalan yritys, jonka kasvukäyrät osoittavat jyrkästi ylöspäin. Antiloopin POOL-tiloissa viihtyvän yrityksen suurempana tavoitteena siintää toimialan ajatusjohtajuus.

”Tämä on se hetki.”

One Leasing Finland

One Leasing Finlandin perustaja Harri Toivonen ja Antiloopin Leasing Manager Kirsi Zeddini. Kuva Pyry Pietiläinen.

Näin kuvaa One Leasing Finlandin perustaja Harri Toivonen kolmen vuoden takaisia tuntemuksiaan, kun hän päätti toteuttaa unelmansa ja perustaa oman leasingyhtiön. Ratkaisu oli oikea, sillä räätälöidyille leasingrahoitusratkaisuille ja -palveluille on riittänyt kysyntää.

Kun apuna on rahoitusalan ammattilainen, voivat asiakasyritykset keskittyä päivittäiseen tekemiseensä. Useimmilla yrityksillä kun ei ole aikaa tai mahdollisuutta pohtia investointien vaikutusta yhtiön taseeseen. Ja siinä missä monet palveluntarjoajat automatisoivat palveluitaan, erottuu One Leasing Finland joukosta lämminhenkisellä ja henkilökohtaisella palvelullaan.

”Autamme yrityksiä varmistamaan sijoitetun pääoman tuoton investoinneilleen hyödyntämällä laajaa yhteistyökumppaneiden verkostoamme. Olemme vähän kuin leasingyhtiöiden Tillander – toimimme räätälinä, joka hioo parhaat ratkaisut asiakkaillemme”, Toivonen hymyilee.

”Siitä se sitten lähti”

One Leasing Finlandin toimisto sijaitsee Antiloopin Tietotien tiloissa, joihin yritys päätyi vuonna 2021 osin kohtalon johdattelemana. Toivonen tutustui paikkaan yhteistyökumppaninsa kautta ja päätti siltä istumalta, että yrityksen osoite sijaitsee jatkossa POOLin tiloissa.

”Kun tänne astuu sisään, ei tule toimistoon, vaan johonkin paljon suurempaan. Rakennus itsessään on upea, ja täällä voi tuntea kansainvälisen henkäyksen – olemmehan aivan kiinni lentokentässä.”

Kehuja satelee kohteen palvelutarjonnasta, kuten aulapalvelusta ja laadukkaista ruokailumahdollisuuksista. Toivonen kiittelee erityisesti sitä, että Antiloopin kohteissa asiakkaita palvellaan aina omien, helposti saavutettavien yhteyshenkilöiden voimin.

”Täällä on samanlainen henki kuin ystävän auttaessa toista ystävää. Palveluasenne on kohdallaan – aina kun meillä on jotain asiaa, siihen tartutaan heti.”

Täydellinen yhtälö

Toivonen on aina halunnut tehdä kaiken tarkalla pieteetillä, eivätkä toimitilat ole poikkeus. Esimerkiksi sillä, millaisen mielikuvan yrityksen toimitilat luovat, on hänelle suuri merkitys. Toivonen ei siksi peittele tyytyväisyyttään POOLiin, joka vahvistaa hänen mukaansa One Leasing Finlandin yrityskuvaa ja antaa siitä kokoaankin isomman kuvan.

Jatkossa yhtiö aikoo laajentua Suomessa entisestään. Kuluvan tilikauden tavoitteena on tuplata liikevaihto ja tulos, ja pitkällä tähtäimellä yhtiö haluaa olla asiakasyritysten ensisijainen valinta leasingrahoitusasioissa. Tietotien tilat toimivat tukikohtana, joissa on hyvä olla ja kasvaa.

”POOL on meille täydellinen yhtälö. Tämä ei ole vain toimisto, vaan jonkinlainen työn, kodin ja elämäntavan yhdistelmä. Fengshuikin on kohdallaan enkä oikeastaan keksi mitään, mikä puuttuu”, Toivonen sanoo.

 

One Leasing Finland Oy

  • Perustettu vuonna 2018
  • Tarjoaa räätälöityjä leasingrahoitusratkaisuja ja -palveluita
  • Toimitilat: Antiloopin POOL-tilat – Tietotie
  • Parasta POOLissa: Upeat tilat, aulapalvelut, lentokentän läheisyys, palveluasenne (erityiskiitos Leasing Manager Kirsi Zeddinille)

 

Lue lisää POOL-joustotiloista.

Katso vapaat tilat.

Lisää artikkeleita