Hyppää sisältöön

Nordic Business Forumin ja Antiloopin yhteistyö jatkuu

Kiinteistönomistaja Antilooppi toimii jälleen maailmanluokan puhujistaan tunnetun Nordic Business Forumin virallisena yhteistyökumppanina. Nordic Business Forum kokoaa yritysjohtajat ja huippuasiantuntijat Helsingin Messukeskukseen 25.–26.9.2024, ja sen pääteemana on ”Courageous Leadership”. Tapahtumaan odotetaan jopa 7 000 osallistujaa ja livestriimin kautta yli 25 000 ihmistä.

Tänä vuonna tapahtuma kutsuu pohtimaan rohkeaa johtamista, ja sen alateemoina asiakaskokemusta, osaamisen kehittämistä sekä strategiaa. Rohkea johtaja osaa kääntää vaikeudet mahdollisuuksiksi, siirtää painopistettä riskienhallinnasta muutoksen mahdollisuuksiin ja johdattaa kohti suuntaa, jonne muut epäröivät lähteä.

”Sumuiset tulevaisuudennäkymät vaativat ilman muuta rohkeutta, vahvaa johtamista, selkeää strategiaa sekä asiakaskeskeisyyttä. Nordic Business Forum on jälleen kerran onnistunut kokoamaan upean puhujakaartin, ja niin meille kuin asiakkaillemmekin teemat antavat varmasti näkökulmia muutosten keskellä navigointiin”, Antiloopin konsepteista ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Johanna  Sarekoski toteaa.

Yhteistyön taustalla vaikuttaa myös vahva yhteinen arvopohja, jossa korostuu edelläkävijyyden lisäksi halu luoda muutosta kestävästi. Antiloopin tavoitteena on tuottaa menestystä ja hyvinvointia työpaikoilla tarjoamalla luovia, joustavia ja vastuullisia tilaratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nordic Business Forumin missiona puolestaan on antaa yritysjohtajille valmiudet muuttaa maailmaa.

”Antilooppi panostaa asiakastyöhön ja haluamme tulla tunnetuksi poikkeuksellisesta asiakaskokemuksesta. Strategiamme painopisteenä ovat ihmiset ja yritysten menestyksen tukeminen – haluamme mahdollistaa parempaa huomista ja työelämää kaikille”, Sarekoski jatkaa.

”Nordic Business Forum haluaa tehdä yhteistyötä sellaisten kumppanien kanssa, joiden kanssa jaamme saman arvopohjan ja laajemman mission tuottaa myönteistä vaikutusta maailmaan. Antilooppi on tästä erinomainen esimerkki. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme jatkaa yhteistyötä Antiloopin kanssa myös tänä vuonna”, iloitsee Nordic Business Forumin asiakaskokemusjohtaja Salla Seppä.

”Kohtaamisten mahdollistaminen ohjaa Antiloopilla vahvasti kiinteistöjen, palveluiden ja tilojen kehitystä, ja näitä kohtaamisia pääsemme tuottamaan myös yhteistyöllämme Nordic Business Forumin kanssa. On hienoa jatkaa yhteistyötä ja olla jälleen mukana tuomassa yrityselämän vaikuttajia yhteen”, toteaa Antiloopin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anniina Korteniemi.

 

Lisää artikkeleita