Hyppää sisältöön

Nordic Business Forum ja Antilooppi yhteistyöhön

Nordic Business Forum 2023 järjestetään 27.-28.9.2023. Tapahtuman pääteemana on ”Be:Change”, joka kannustaa osallistujia astumaan rohkeasti muutoksen tielle. Antilooppi toimii tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina.

Euroopan johtaviin liike-elämän tapahtumiin kuuluva Nordic Business Forum (NBF) kokoaa yritysjohtajat ja huippuasiantuntijat yhteen Helsingin Messukeskukseen syyskuussa 2023. Maailmanluokan puhujistaan tunnettu kansainvälinen tapahtuma houkuttelee jopa 6 500 osallistujaa ja tavoittaa lisäksi livestriimin kautta yli 20 000 ihmistä.

Antiloopilla on ilo toimia Nordic Business Forum 2023 -tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina. Tänä vuonna NBF kutsuu osallistujia pohtimaan muutoksen merkitystä maailman epävarmuuden ja työelämän myllerryksen keskellä. ”Be:Change” -teemaa käsitellään johtajuuden, innovaatioiden ja resilienssin näkökulmasta. Muutosteema on erityisen ajankohtainen kiinteistöalalla, jossa työelämän murros on haastanut toimitilatarpeet.

”Työelämän muutos on tullut jäädäkseen. Se haastaa myös kiinteistöalaa elämään muutoksessa mukana ja rakentamaan hyvän työelämän ratkaisuja yksilöitä ja yrityksiä tukien. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Nordic Business Forumin kanssa, josta jokainen voi hakea omaan ajatteluun tai tilanteensa eväitä”, toteaa Antiloopin asiakaskokemusjohtaja Johanna Sarekoski.

Yhteistyön taustalla vaikuttaa vahva yhteinen arvopohja, jossa korostuu edelläkävijyyden lisäksi halu luoda muutosta kestävästi. Antiloopin tavoitteena on tuottaa menestystä ja hyvinvointia työpaikoilla tarjoamalla luovia, joustavia ja vastuullisia tilaratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Nordic Business Forumin missiona puolestaan on antaa yritysjohtajille valmiudet muuttaa maailmaa mm. huippupuhujien ja mielenkiintoisten sisältöjen avulla.

“Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka haluavat saada aikaan muutosta kunnianhimoisesti, vastuullisesti ja konkreettisten tekojen kautta. Antiloopin toimintatapa ja arvomaailma linkittyvät vahvasti omaamme. Yhtiö on oman alansa edelläkävijä, joka innovoi rohkeasti uutta. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme Antiloopin kaltaisen tahon yhteistyökumppaniksemme”, iloitsee Nordic Business Forumin asiakaskokemusjohtaja Salla Seppä.

Antiloopin ja Nordic Business Forumin kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen sisältyy monipuolista brändi- ja näkyvyysyhteistyötä sekä muita, myöhemmin julkistettavia yhteistyöhankkeita.

Lisää artikkeleita