Hyppää sisältöön

MuutosAkatemia vakuuttui POOL Stellan laadukkaista ja yhteisöllisistä joustotiloista – ”Tämän parempaa konseptia ei ole!”

MuutosAkatemia auttaa asiakasyrityksiään menestymään ja saamaan muutoksen aikaan kestävästi. Toimitiloikseen he valitsivat yrityspuisto Stellan suositut POOL-joustotilat, jotka saavat yritykseltä varauksettomia kehuja. Erityistä kiitosta keräävät POOL Stellan upeat puitteet, henkilöstön palvelualttius ja huippusijainti keskellä Leppävaaraa.

MuutosAkatemia on vuonna 2015 perustettu business coachingiin erikoistunut valmennusyritys ja muutoksen asiantuntija, joka auttaa yritysasiakkaita muutoksen menestyksekkäässä läpiviennissä.

MuutosAkatemian perustaja ja toimitusjohtaja Markus Ikonen.

Innovatiivinen muutosyhtiö tarjoaa johtamistaitojen ja valmentavan johtamisen palveluita kaikenkokoisille yrityksille. MuutosAkatemian valmennukset auttavat asiakkaita luomaan parempaa johtajuutta ja yhdistämään coachingtaidot johtamiseen ja asiantuntijatyöhön. Lisäksi yhtiö toteuttaa myynnin sekä myynnin johdon valmennuksia, jotka auttavat myyntitiimejä saavuttamaan parempia tuloksia.

”Emme usko, että muutoksia saadaan vietyä arkeen istumalla neukkarissa konsulttia kuunnellen, vaan se vaatii kokemuksellisuutta ja oman ajattelun laajentamista. Me autamme asiakkaitamme läpi muutoksen, ja patentoimamme Muutos 360° -menetelmä varmistaa, että haluttu muutos saadaan vietyä yrityksen arkeen kestävästi”, MuutosAkatemian perustaja Markus Ikonen sanoo.

 

Parhaat puitteet työskentelyyn ja asiakkaiden onnistuneeseen kohtaamiseen

MuutosAkatemian pieni ja dynaaminen tiimi koostuu Business Coach -sertifioiduista valmentajista, jotka hyödyntävät työssään monipuolisesti erilaisia coaching-menetelmiä ja -työkaluja. Muutoksen ammattilaiset halusivat löytää laadukkaat toimitilat, jotka tarjoavat parhaat mahdolliset puitteet työskentelyyn ja asiakkaiden onnistuneeseen kohtaamiseen. Perusteellisen harkinnan jälkeen valinta osui Stella Business Parkin uusiin POOL-joustotiloihin. Päätös on osoittautunut erinomaiseksi, sillä MuutosAkatemia on viihtynyt yhteisöllisessä ja eläväisessä Stellassa enemmän kuin hyvin:

”Stella on kätevän matkan päässä kaikkialta ja lisäksi tilat ja puitteet ovat uudet ja modernit, joka on tärkeää. Valintaani vaikutti ehdottomasti henkilöstön loistava palvelu. Minut on huomioitu asiakkaana alusta saakka ja henkilöstön palvelualttius on uniikkia. Tämän parempaa konseptia ei ole!”, Ikonen kertoo tyytyväisenä.

Stellassa on panostettu erityisesti työviihtyvyyttä ja hyvinvointia lisääviin ratkaisuihin sekä ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Ikosen päätökseen vaikuttikin mitä suurimmassa määrin ammattitaitoinen ja avulias henkilöstö, jonka uniikki palvelualttius on tehnyt häneen suuren vaikutuksen. Erityisen hyvillään hän on siitä, että iloinen henkilökunta on aina valmis auttamaan ja huomioimaan asiakkaiden pienimmätkin tarpeet.

”Parasta POOL Stellassa on henkilöstö – siis WAU! En ole kohdannut tällaista palvelua missään. Minut on huomioitu asiakkaana alusta saakka ja yhteistyö Antiloopin henkilöstön kanssa on ollut joustavaa. Heidät saa aina kohdata hyväntuulisina ja hymyssä suin”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu POOLiin

 

MuutosAkatemia auttaa yritystänne menestymään

MuutosAkatemian osaava tiimi palvelee kaikissa muutoksen läpivientiin liittyvissä tarpeissa ja kysymyksissä. Lisätietoja antaa Markus Ikonen, joka kertoo mielellään siitä, kuinka MuutosAkatemian palvelut voivat auttaa juuri teidän organisaatiotanne menestymään

Markus Ikonen
+358 50 568 7218
markus.ikonen@muutosakatemia.com

Valmennusten lisäksi MuutosAkatemia tuottaa suosittua Coaching-podcastia. Voit tutustua yrityksen monipuolisiin palveluihin ja kanaviin lähemmin tästä.

Lisää artikkeleita