Hyppää sisältöön

Kesko jatkaa Kauppakeskus Ruoholahden ankkurivuokralaisena

 

Antilooppi suunnittelee kauppakeskukseen merkittäviä kehittämistoimenpiteitä ja haluaa kehittää Ruoholahdesta läntisen kantakaupungin uutta keskustaa.

Antilooppi on solminut Keskon kanssa uuden pitkäaikaisen sopimuksen Kauppakeskus Ruoholahden tilojen vuokraamisesta. Sopimus kattaa K-Citymarketin ja K-Raudan n.15,000 m2 tilat. Uusi vuokrasopimus astuu voimaan maaliskuussa 2022, jolloin koko kauppakeskuksen hallinta ja johtaminen siirtyy Antiloopille. Kesko jatkaa ankkurivuokralaisena keskittyen jatkosssa kehittämään K-Citymarketin ja K-Raudan toimintaa.

”Kehittämällä nykyisiä erinomaisesti menestyviä K-Citymarket ja K-Rauta -kauppoja kykenemme palvelemaan alueen asiakkaiden tarpeita entistä paremmin tulevina aikoina. Samalla luomme keskuksesta entistä vetovoimaisemman kokonaisuuden”, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä kertoo.

“Olemme erittäin tyytyväisiä Keskon jatkaessa kauppakeskuksen ankkurivuokralaisena”, Antiloopin portfoliojohtaja Markku Määttä sanoo.

 

Uudistettu kauppakeskus tekee Ruoholahdesta kaupungin läntisen keskustan

Kauppakeskus Ruoholahti sijaitsee kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, jonne on helppo tulla julkisilla, kävellen, pyöräillen tai omalla autolla. Ruoholahden alue kehittyy voimakkaasti ja se on ansainnut paikkansa niin menestyneiden yritysten liike- ja toimitilasijaintina kuin myös usean tuhannen alueella asuvan asukkaan viihtyisänä ja merellisenä kaupunkiympäristönä.

”Antilooppi omistaa Ruoholahden alueella useita kiinteistöjä ja alueen kehittäminen on meille tärkeää. Tavoitteenamme on kauppakeskusta kehittämällä tuoda alueella työskenteleville ja siellä asuville ihmisille entistä laadukkaampia ja monipuolisempia päivittäisiä kaupan palveluita sekä kiinnostavia ravintola- ja kahvilapalveluita. Tämä hanke kehityssuunnitelmineen tukee hienosti strategiaamme”, toteaa Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Vuonna 2002 avatussa kauppakeskuksessa Antilooppi näkee paljon kehityspotentiaalia ja se tuleekin aloittamaan kiinteistön kehittämisen vuoden 2022 aikana. Osana kehittämistoimenpiteitä on Antiloopin ja Keskon sopima yhteinen asiakaskokemuksen parantamiseen tähtäävä projekti.

”Suunnittelemme kauppakeskukseen merkittäviä kehittämistoimenpiteitä, jotka lisäävät entisestään läntisen kantakaupungin kiinnostavuutta. Hanke puhaltaa uutta elämää koko alueelle, ja uudistetusta kauppakeskuksesta tulee alueen sykkivä sydän. Ruoholahdesta tulee samalla Helsingin uusi läntinen keskusta ravintoloineen ja kahviloineen”, Määttä jatkaa.

 

Lisätietoja:

Tuomas Sahi, Chief Executive Officer, puh. 040 090 7877
Markku Määttä, Portfolio Manager, puh. 0400 277 696
Maarit Kivelä, Asset Manager, puh. 050 390 0337

 

Lisää artikkeleita