Hyppää sisältöön

Gold Area by POOL: Antilooppi Flow Festivalin yhteistyökumppaniksi

Antilooppi tuo POOL Business Loungensa Flow Festivalin ainutlaatuiselle Gold Arealle.

Festarikesän kruunaava Flow Festival tarjoilee jälleen kattavan valikoiman musiikkia, taidetta ja elämyksiä muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna Antiloopilla on ilo toimia Helsingin Suvilahdessa 12.-14.8.2022 järjestettävän Flow Festivalin yhteistyökumppanina.

Flown Gold Areaan toteutetaan Antiloopin POOL Business Lounge. Kyseessä on kutsuvieraille ja Gold-lipunhaltijoille varattu alue, joka takaa upean festarikokemuksen tasokkaissa puitteissa. POOL Business Lounge tarjoaa mahdollisuuden kohdata, keskustella, viihtyä ja virkistäytyä festareiden sykkeen keskellä.

”Merkitykselliset kohtaamiset ja monimuotoinen työelämä ovat POOL-konseptimme kantava teema. Yhteistyömme myötä haluamme haastaa ihmiset rikkomaan rohkeasti arjen kaavaa ja olemaan avoimia uudenlaisille elämyksille niin työssä kuin vapaa-ajalla”, kertoo Antiloopin POOL-konseptista vastaava Johanna Sarekoski.

Antilooppia ja Flow Festivalia yhdistävät monet muutkin arvot, kuten vastuullisuus ja rakkaus kaupunkikulttuuria ja sen elävöittämistä kohtaan. Flow’n lailla myös Antilooppi tunnetaan vastuullisuuden edelläkävijänä, joka panostaa vahvasti hiilineutraaliuteen, kierrätykseen ja kestäviin valintoihin. Tavoitteena on kehittää ihmisten ja ympäristön hyvinvointia tukevia työympäristöjä, jotka rikastuttavat koko kaupunkiseutua.

Nämä arvot kiteytyvät POOLissa, joka tarjoaa joustavia ja vastuullisesti tuotettuja työ- ja kohtaamistiloja paikkariippumattomaan työhön pääkaupunkiseudulla. POOL-kohteet joustavat työelämämme tahdissa ja antavat vapauden valita kuhunkin päivään sopivimmat työn tekemisen tavat ja paikat, tuoden samalla ihmiset yhteen.

Tervetuloa siis heittäytymään uusiin kokemuksiin ja kohtaamisiin Flow Festivalin ja POOLin matkassa, oli kyse sitten musiikista, taiteesta, työstä tai jostain muusta!

Lisätiedot:

Johanna Sarekoski, Associate Director, Business Development, Flex Offices
puh. +358 40 710 8671

POOL X Flow

 

Lue lisää POOLista

Lisää artikkeleita