Hyppää sisältöön

Elämää Slushin jälkeen – toimivia ratkaisuja startup-yritysten toimitilatarpeisiin

Kun startup-yritys saa rahoituksen kuntoon esimerkiksi Slushin kautta, on usein edessä toimitilojen hankinta. Toimitilaratkaisua miettiessä ei kuitenkaan kannata hötkyillä.

Startup-yrityksen tarpeet voivat muuttua nopeastikin, jolloin toimitilojen pitäisi pystyä muuttumaan niiden mukana. Toimitilaratkaisua tehdessä kannattaakin miettiä, vastaako nykyinen toimitila yrityksen tarpeita vielä vuoden päästä? Tulevatko seinät liian nopeasti vastaan? Pakottaako sitova vuokrasopimus kärvistelemään epäkäytännöllisissä tiloissa liian pitkään?

Antilooppi tarjoaa startup-yrityksellesi toimitilaratkaisun, jotka joustavat tarpeen mukaan. Meiltä saat yksilölliset toimitilat, kattavat palvelut ja joustavat vuokraehdot, jotka mahdollistavat nopeat muutokset, joita kasvavan yrityksen kohdalle usein osuu.

Toimitilat kaikenkokoisille yrityksille

Valikoimassamme on toimistoja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin, ja toimitilat voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Perinteisten avo- ja huonetoimistojen lisäksi on tarjolla aivan uudenlaisia pientoimistoja, joiden suurin etu on niiden joustavuus. Näissä vuokralaisten käytössä on mm. tyylikkäät ja viihtyisät neuvottelu-, puhelin- ja taukotilat keittiöineen ja kahviautomaatteineen. Vuokrasopimukset ovat joustavia, eikä vuokralaisen tarvitse sitoutua vuosiksi eteenpäin tiettyyn tilaan.

Kaikki Antiloopin toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla. Läntisen ja itäisen kantakaupungin lisäksi toimitiloja löytyy esimerkiksi kehäteiden varrelta sekä lentokenttäalueella Vantaalla. Sijainnin lisäksi kohteissa on panostettu monipuolisiin oheispalveluihin ja ympäristön toimivuuteen.

Katso heti vapaana olevat toimitilat tai soita Kirsille numeroon 040-515 4369, niin etsitään juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Katso vapaat toimitilat tästä linkistä

Lisää artikkeleita