Hyppää sisältöön

Priceff – Aina sopiva kasvulle

Hinnoitteluoptimointiyritys Priceff on kasvanut muutamassa vuodessa startupista kansainvälistyväksi kasvuyritykseksi. Nyt yhtiö luotsaa toimintaansa Vallilan sydämestä, jossa upouudet POOL-toimitilat houkuttelevat viihtymään ja työskentelemään yhdessä.

Priceff tarjoaa uniikkia SaaS-ratkaisua, jonka avulla asiakasyritykset voivat kasvattaa myyntiään ja vähentää tappioitaan, kuten ruokahävikkiä. Ratkaisu perustuu patentoituun hinnoittelualgoritmiin, joka estimoi tuotteiden kysyntää ja määrittelee sen perusteella niille optimaalisen hinnan.

Priceffin dynaamisesta hinnoittelusta hyötyvät erityisesti varauspalvelut ja erilaiset sähköiset alustat. Asiakassegmentteihin lukeutuvat mm. ruoan kotiinkuljetus, sähköautojen latauspalvelut, sekä vähittäiskauppa, jonka tuotteita pystytään hinnoittelemaan niin haluttaessa myös myymäläkohtaisesti. Esimerkiksi Kotipizza, PakuOvelle.com, WSOY ja lastenvaatemerkki Reima ovat palvelun tyytyväisiä käyttäjiä.

”Seuraavaksi tavoittelemme kansainvälistä kasvua. Tanskan suurin padel-ketju on esimerkiksi äskettäin ottanut softamme käyttöönsä”, yhtiön toimitusjohtaja Heikki Lummaa kertoo.

POOL täytti tarkat kriteerit

Aiemmin Marian sairaalan startup-keskittymässä toimineelle Priceffille tuli tarve siirtyä uusiin tiloihin loppuvuodesta 2021. Koko henkilöstö valjastettiin mukaan pohtimaan, mitä yritys toimitiloiltaan haluaa ja tarvitsee.

”Aloitimme workshopilla, jossa hakukriteerit jaettiin kahteen kategoriaan: ’must have’ eli pakolliset ja ’nice to have’. Meidän tapauksessamme ne kirjattiin tietysti sen jälkeen asianmukaisesti Exceliin”, naurahtaa Priceffin kaupallinen johtaja Tiina Laisi-Puheloinen.

Seuraavaksi henkilöstö lähti koko päivän kestävälle toimistoturneelle. Sen päätteeksi voittajaksi kruunattiin POOL, jossa ihastutti niin tilat kuin palvelutkin. Ja ne vaaditut kriteerit – ne täyttyivät Laisi-Puheloisen mukaan kirkkaasti.

”Nyt meillä on todella hienot tilat niin ulkoisesti kuin toiminnallisestikin. Olemme ottaneet ison henkisen ja fyysisen harppauksen paitsi toimitiloissa, myös yrityksenä.”

Lämmin vastaanotto ilahduttaa

Lummaa ja Laisi-Puheloinen kiittelevät Antiloopin tilojen monipuolisuutta ja sitä, että myös pienet asiakkaat on huomioitu toimitilojen ja palveluiden suunnittelussa. Yksityisten toimistotilojen lisäksi POOL tarjoaa runsaasti yleisiä tiloja, jotka ovat vapaasti hyödynnettävissä. Eikä kyse ole vain neukkareista tai työskentelytiloista – Elimäenkadun uusista tiloista löytyy esimerkiksi pelitila pingispöytineen ja flippereineen, jonka korkkaamista Priceffin väki odottaa innolla.

”Olemme tunteneet itsemme erittäin tervetulleiksi. Ja jos tarvitsemme jotain, meidän tarvitsee vain kertoa. Tästä kaikesta on jäänyt hyvä fiilis”, Lummaa sanoo.

Myös joustomahdollisuudet ovat ensiarvoisen tärkeitä Priceffille, jonka lähitulevaisuuden tavoitteena on nousta toimialansa avainpeluriksi valituissa asiakassegmenteissä. POOLissa toimitilat mukautuvat yrityksen kasvuun, ja Antiloopin palveluvalikoima mahdollistaa sen, että töitä voidaan tehdä joustavasti nyt ja tulevaisuudessa.

”Kasvaessamme voimme hyödyntää tilojen joustavuutta ja myös muita Antiloopin kohteita. Nykyinen toimistotilamme saa siis oikein mieluusti jäädä pieneksi

mahdollisimman pian”, toteaa Laisi-Puheloinen.

Priceff lyhyesti

  • Perustettu vuonna 2016
  • Dynaamisen hinnoittelun ohjelmistoyritys
  • Toimitilat: Antiloopin POOL-tilat – Elimäenkatu 5
  • Parasta POOLissa: Toimivat yhteiset tilat, ravintolat ja palvelut, lämminhenkinen asiakaspalvelu, joustomahdollisuudet

Lue lisää POOL-joustotiloista.

Katso vapaat tilat.

Lisää artikkeleita