Hyppää sisältöön

MyBase – Aina sopiva seuraaville suunnitelmille

MyBase syntyi, kun kaksi timanttisen kokemuksen omaavaa kiinteistöalan osaajaa laittoivat hynttyyt yhteen. Toiminta on käynnistynyt ripeämmin kuin kumpikaan uskalsi odottaa, ja ajatus omasta toimistosta alkoi pian kyteä. Nyt MyBasen osoite sijaitsee Antiloopin POOL-joustotilakonseptin tiloissa Vallilassa.

MyBase Finland Oy:n perustajat Tytti Juhokas ja Tuire Nyberg ovat pitkän linjan kiinteistöalan ammattilaisia, joita yhdistää lisäksi vahva palo asiakaslähtöisyyteen. Kiinteistöjä on perinteisesti kehitetty lähinnä rakennuslähtöisesti, ja naisille tuli tunne, että yhdessä heillä voisi olla alalle paljon annettavaa.

MyBase Tytti Juhokas ja Tuire Nyberg

MyBase Finland Oy:n perustajat Tytti Juhokas ja Tuire Nyberg

”Asiakkaiden kuuntelu on arvossa arvaamattomassa erityisesti nyt, kun maailma muuttuu koko ajan. Kiinteistötoiminnan kehittämisessä on jatkossa mietittävä yhä enemmän out-of-the-box”, Juhokas toteaa.

MyBase on erikoistunut liike- ja toimitilojen vuokraamiseen, hallinnointiin sekä vuokralaisten edustamiseen. Se tarjoaa strategista suunnittelua ja kehityspalveluita, kuten kiinteistöjen konseptikehitystä, sekä toimitilojen manageerauspalveluita.

Edustavat toimitilat ovat yrityksen käyntikortti

Kun toimisto tuli ajankohtaiseksi, Nyberg ja Juhokas kävivät läpi alueen suurimmat toimitilojen tarjoajat. Voiton vei Antilooppi, jonka POOL-tiloissa vakuuttivat erityisesti luonnonvaloa tihkuvien tilojen toimivuus ja viihtyvyys. Ja oikeastaan kaikki muukin.

”Huomasimme heti, että täällä on hyvä tunnelma ja kaikki on muutenkin kohdallaan. Neukkareita riittää, ravintola on mahtava ja lounaspaikkoja löytyy alueelta runsaasti. POOL yksinkertaisesti täytti kaikki odotuksemme”, Nyberg hymyilee.

”Tilat ovat valoisat ja fiksusti toteutetut. Täällä tuli heti yhteisöllinen olo, ja onkin ollut ihanaa siirtyä kotitoimistolta ihmisten ilmoille”, Juhokas lisää.

Myös hyvä sijainti sekä kulkuyhteydet lentokentälle saavat kiitosta, sillä MyBase on juuri avannut kansainvälisen Gate46-edustuksen Suomeen. Kyseessä on pohjoismainen kiinteistöalan verkosto, joka auttaa yrityksiä laajentamaan muihin pohjoismaihin.

”Toimitilat ovat käyntikorttimme. POOLissa tunnemme olevamme kokoamme suurempia. Täällä pienikin toimija pääsee samojen ammattimaisten palveluiden äärelle kuin isommat yritykset. Meille on esimerkiksi tärkeää, että aulapalvelu on tervehtimässä ja vastaanottamassa vieraitamme”, Nyberg sanoo.

POOL kasvaa yrityksen mukana

Asiakaslähtöisyys on osa paitsi MyBasen, myös Antiloopin DNAta. Asiakasymmärryksen ammattilaisina Nyberg ja Juhokas arvostavat Antiloopin tapaa olla läsnä kiinteistöjensä ja niiden käyttäjien jokapäiväisessä arjessa. Tilojen joustavuudellakin on merkitystä, sillä vaikka MyBase on tällä hetkellä kahden hengen yritys, on sen tavoitteena toimia kiinteistöalan tienraivaajana.

”POOLissa tilat kasvavat yrityksen mukana. Koemme, että tämä yhteisö ja joustavat tilat toimivat kasvumme mahdollistajina”, he päättävät.

 

MyBase Finland Oy

  • Perustettu vuonna 2021
  • Toimialana liike- ja toimitilojen vuokraus, hallinnointi sekä vuokralaisten edustaminen
  • Toimitilat: Antiloopin POOL-tilat – Elimäenkatu
  • Parasta POOLissa: loistavat liikenneyhteydet, yleinen viihtyvyys, aula- ja muut palvelut, ”ihan kaikki”

 

Lue lisää POOL-joustotiloista.

Katso vapaat tilat.

Lisää artikkeleita