Hyppää sisältöön

Antilooppi vuokraa tilat Keskon uudenlaiselle automaattiavusteiselle keräilyjärjestelmälle Kauppakeskus Ruoholahteen

 

Antilooppi ja Kesko ovat solmineet uuden pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Kauppakeskus Ruoholahden -5 kerroksesta, jonne rakennetaan Suomen ensimmäinen kaupan yhteyteen tuleva, automatisaatiota hyödyntävä ruoan verkkokaupan keräilyjärjestelmä. Tulevaisuudessa Kauppakeskus Ruoholahden tiloista löytyy järjestelmä, jonka 45 automatisoitua robottia varmistavat laadukkaat ja entistä tehokkaammat toimitukset K-ryhmän ruoan verkkokaupasta.

”Antiloopin strategian ytimessä on luoda asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan pohjalta ratkaisuja. On erittäin hienoa olla mahdollistamassa uutta liiketoimintaa tärkeälle kumppanille”, kommentoi Antiloopin portfoliojohtaja Markku Määttä.

”Antilooppi pitää kehityshanketta ja yhteistyötä Keskon kanssa merkittävänä. Juuri tämänlaisia ainutlaatuisia hankkeita pyrimme mahdollistamaan kiinteistöissämme sekä alueilla, joilla toimimme”, toteaa Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Kauppakeskus Ruoholahti sijaitsee kantakaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja sinne on helppo tulla julkisilla, kävellen, pyöräillen tai omalla autolla. Voimakkaasti kehittyvä Ruoholahti on ansainnut paikkansa niin menestyneiden yritysten liike- ja toimitilasijaintina kuin usean tuhannen asukkaan viihtyisänä ja merellisenä kaupunkiympäristönäkin.

Yhteystiedot:
Tuomas Sahi, Chief Executive Officer, puh. +358 40 090 7877
Markku Määttä, Portfolio Director, puh. +358 400 277 696

 

Lisää artikkeleita