Hyppää sisältöön

Antilooppi uuteen viisivuotiseen rahoitussopimukseen

Antilooppi on tehnyt uuden 565 miljoonan euron pankkirahoitusjärjestelyn suurimpien Suomessa toimivien pohjoismaisten pankkien kanssa. Sopimus on kestoltaan viisivuotinen yhden vuoden jatko-optiolla ja korvaa nykyisen 470 miljoonan euron järjestelyn. Uusi rahoitusjärjestely koostuu 385 miljoonan euron komittoidusta lainasta, 15 miljoonan euron luotollisesta tililimiitistä sekä 165 miljoonan euron komittoimattomasta lisärahoitusmahdollisuudesta. Uuden rahoitussopimuksen järjestelijöinä toimivat Nordea (koordinaattori ja agentti), OP, SEB, Danske Bank ja Handelsbanken.

”Antiloopista on viime vuosina kehittynyt yksi johtavista toimistosijoittajista Helsingin toimistomarkkinaan. Uudistettu viiden vuoden rahoitusjärjestely mahdollistaa kasvumme jatkumisen ja tukee pitkäjänteistä portfolion johtamistamme. Allekirjoitettu rahoitussopimus on myös vahva osoitus luottamuksesta tiimiimme ja portfoliomme laatuun”, toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa.

”Uusi rahoitusjärjestely haluttiin tehdä hyvissä ajoin ennen edellisen järjestelyn päättymistä ja hyödyntää käsillä olevaa matalakustanteista sekä likvidiä rahoitusmarkkinaa. Uudella järjestelyllä haetaan paitsi yrityksen kasvua tukevaa suurempaa rahoituspuskuria, myös pidempää lainan maturiteettia sekä joustavuutta kehittää kohteita yhtiön tarpeiden mukaan. Solmittu rahoitussopimus vankistaa Antiloopin ja mukana olevien pohjoismaisten pankkien yhteistyötä entisestään ja luo erinomaiset edellytykset mahdollisille uusille rahoitusjärjestelyille tulevaisuudessa”, talous- ja rahoitusjohtaja Heikki Kaunisto kommentoi.

Lisätietoja:

Tuomas Sahi, CEO

+358 400 907877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Heikki Kaunisto, CFO

+358 50 440 5224
heikki.kaunisto@antilooppi.fi

Lisää artikkeleita