Hyppää sisältöön

Antilooppi on perustanut kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen tiimin

Antilooppi on perustanut kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen tiimin, jonka vetäjäksi on nimitetty Sami Hentilä (kuvassa). Hentilä siirtyi Antilooppiin 2.9.2018 JLL:ltä National Director, Property Development Services -tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa Procofin Oy:n toimitusjohtajana.

Perustetun tiimin vastuulla on Antiloopin peruskorjaus- ja toimitilahankkeiden johtaminen osana Antiloopin aktiivista portfolion kehittämistä. Suurimpia käynnissä olevia hankkeita ovat muun muassa Ruoholahdenkatu 21 ja Valimotie 21.

”Odotan innolla yhteistyötä niin uusien kollegoiden kuin kumppaneiden kanssa. Meillä on useampia mielenkiintoisia hankkeita käynnissä ja lisää tulossa, joten näen, että Antiloopista tulee lähivuosina merkittävä toimija pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisessa”, Hentilä kommentoi.

Antilooppiin SRV:ltä keväällä 2017 siirtynyt kiinteistökehityspäällikkö Heidi Kerosuo jatkaa osana tiimiä. Uutena kiinteistökehityspäällikkönä aloittaa 15.10.2018 Katri Mattila. Mattilan pitkä kokemus rakennushankkeiden johtamisesta ja rakentamisen kustannustietous tuovat osaltaan vahvuutta Antiloopin kiinteistökehitykseen ja rakennuttamiseen.

Samassa yhteydessä kiinteistökehityspäällikkö Hannu Hirvensalo on nimitetty liiketoiminnan kehityspäälliköksi. Hirvensalo vastaa Antiloopin kaupallisten konseptien ja palveluiden kehittämisestä ja raportoi jatkossakin Antiloopin omaisuuden hoidosta vastaavalle johtajalle Esa Mattilalle.

”Antilooppi on pitkäjänteinen sijoittaja, ja tavoitteenamme on olla merkittävä toimija pääkaupunkiseudun toimistomarkkinassa. Perustettu kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen tiimi täydentää kykyämme kehittää kohteitamme ja tuottaa toimistokiinteistöjä, jotka entistä paremmin vastaavat asiakkaittemme muuttuvia tarpeita”, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kertoo.

Lisätietoja

Sami Hentilä, kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen johtaja

sami.hentila@antilooppi.fi, 040 823 9409

Tuomas Sahi, toimitusjohtaja

tuomas.sahi@antilooppi.fi, 0400 907 877

Lisää artikkeleita