Hyppää sisältöön

Antilooppi on mukana uudessa kasvuyrittäjille ja kasvuyritysten johtajille suunnatussa podcastissa

Uusi Cofounderi-podcast kertoo raa’an rehellisesti kasvuyrittäjyyden nousuista ja laskuista.

Suomalaisessa podcastkentässä oleva aukko on täytetty: tiistaina 16.4. alkoi Cofounderi-podcast, jossa kuullaan intiimejä keskusteluja yrittäjyydestä, kasvusta ja yrittäjän henkisestä vuoristoradasta.

”Kasvuyrittäjyyteen keskittyviä podcasteja on maailmalla, mutta Suomessa sellaista ei ole tähän mennessä ollut, vaikka tarve on ollut ilmeinen”, kertoo Cofounderin toinen host Aki Soudunsaari, joka on itsekin sarjayrittäjä sekä sijoittaja ja kasvusijoitusyhtiö Springvestin toimitusjohtaja.

Podcastissa kuullaan ennen kuulemattomia tarinoita kasvusta sekä yrittäjyyden henkisestä vuoristoradasta: Miten selvitä, kun kaaos ympärillä tuntuu hallitsemattomalta? Kuinka löytää luottamus omaan päätöksentekokykyyn, kun tulevaisuus näyttää sumealta? Entä mitä tapahtuu sitten, kun tavoitteet on saavutettu?

Tiistaisin julkaistavat jaksot sisältävät painavaa asiaa helposti omaksuttavassa muodossa. Ensimmäisen jakson vieraana on Suomen menestyneimpiin lukeutuva yrittäjä-sijoittaja Timo Ahopelto.

Virtuaalinen yrittäjäkollega antaa tukea yrittäjältä toiselle

Cofounderin toinen host, kuntoilualan yrittäjä ja yhteisönrakentaja Mirka Parenteau painottaa, että yrittäjät tarvitsevat paikkoja, joissa jakaa ajatuksiaan raa’an rehellisesti sekä oppia toisilta.

”Liian monet kokevat olevansa yrittäjyyden vuoristoradalla yksin. Cofounderi syntyi, jotta heidän ei tarvitsisi”, muun muassa Coventures-yrittäjäyhteisöä ohjaava Parenteau toteaa.

Cofounderin visiona on olla enemmän kuin podcast: Soudunsaari ja Parenteau toivovat, että sen ympärille rakentuu kasvuyrittäjien yhteisö, jossa kannattelevina voimina ovat rehellisyys ja luottamus.

”Cofounderin tavoitteena on olla isoin yrittäjyyteen ja yrittäjien kasvuun vaikuttava asia sitten Slushin. Tämä voidaan saavuttaa olemalla säännöllisesti kuulijoiden korvilla inspiraationa ja tukena sekä luomalla yhteyttä heidän välilleen”, Soudunsaari summaa.

Kasvuyrittäjien matkassa mukana Springvest ja Antilooppi.

Kuuntele Spotifyssa Katso Youtubessa

Tutustu Cofounderiin ja tilaa jaksot sähköpostiisi: https://cofounderi.com/
Seuraa Cofounderia Instagramissa ja LinkedInissä: @cofounderi

 

Antiloopin tavoitteena on tuottaa menestystä ja hyvinvointia työpaikoilla tarjoamalla luovia, joustavia ja vastuullisia tilaratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi kuvailee toimintaa ennen kaikkea ihmislähtöiseksi.

”Uskomme vilpittömästi, että pystymme auttamaan ja tukemaan yrityksiä sekä heidän työntekijöitään riippumatta siitä, miten yrityksissä työskennellään. Antiloopin joustotiloja tarjoava POOL-verkosto tarjoaa pääkaupunkiseudun laajimman kattauksen erikokoisia tilaratkaisuja palveluineen.”

Lisää artikkeleita