Hyppää sisältöön

Antilooppi on hankkinut koko Stella Business Parkin omistukseensa

Antilooppi on ostanut vuoden 2019 aikana kahdella erillisellä off-market -kaupalla kolme kiinteistöä Leppävaaran Stella Business Parkista. Keskinäinen Työeläkeyhtiö Elo on myynyt Stella Novan ja Solariksen sekä Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I myi puolestaan Stella Lunan. Antiloopilla oli jo aikaisemmin omistuksessaan Stella Terra, jonka se hankki kesäkuussa 2018. Stella Business Park -kiinteistöjen yhteenlaskettu kauppahinta on 63 miljoonaa euroa.

Stella Business Park on valmistunut vuosien 1999–2001 aikana, ja sen vuokrattava pinta-ala on 23 100 m², jonka lisäksi ostettuun kokonaisuuteen kuuluu 742 autopaikkaa kahdessa paikoituslaitoksessa. Stella Business Parkissa on noin 115 vuokralaista, jonka lisäksi vuokralaisten käytössä on kaksi ravintolaa ja kuntosali sekä muita palveluita. Stella Business Parkin tämän hetken käyttöaste on 94 % ja vuokralaisista 98 % suosittelisi Stellaa muillekin yrityksille.

Stella Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Leppävaarassa Kehä I:n ja Turun moottoritien risteyksessä. Stella on helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuneuvoilla, esimerkiksi Leppävaaran juna-asema on kävelyetäisyydellä.

”Stellasta tekee ainutlaatuisen sen kaupunki kaupungin sisällä -tyyppinen ilmapiiri, missä palveluiden ja yhteisöllisyyden merkitys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Antilooppi on aktiivisesti kehittämässä Stella Business Parkia vastaamaan entistä paremmin nykyisten ja tulevien asiakkaiden muuttuviin tarpeisin”, toteaa toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Lisätietoja:

Antti Savilampi, CIO

+358 (0)50 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi

Tuomas Sahi, CEO

+358 (0)400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Lisätietoa julkaisijasta Antilooppi Management Oy

Antilooppi Management Oy
HTC Pinta, Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 338 000 m2. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Lisää artikkeleita