Hyppää sisältöön

Antilooppi jatkaa Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppanina – Hakaniemi nousee tapahtuman keskiöön

Pohjoismaiden suurimman muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalin päänäyttämöksi on valikoitunut Antiloopin Hakaniemessä sijaitseva vanha pankkikiinteistö, Paasivuorenkatu 3.

Helsinki Design Weekin ja kiinteistönomistaja Antiloopin yhteistyö saa jatkoa, kun Antilooppi toimii jälleen kaupunkifestivaalin pääyhteistyökumppanina. Syyskuussa järjestettävän tapahtuman teema on Pinnan alla, jonka johdattelemana sukelletaan syvälle suunnitteluprosessiin ja kehitysvaiheeseen. Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikkana toimii Antiloopin Hakaniemessä sijaitseva Paasivuorenkatu 3.

“Näemme isoa muutosta läpikäyvässä Hakaniemen alueessa vahvaa potentiaalia, sillä se on jo valmiiksi kiinnostava ihmisille. Ihmiset haluavat tulevaisuudessakin tulla tekemään töitä kantakaupunkimaiseen ympäristöön, ja toisten ihmisten kohtaaminen on merkittävä osa työn tekemistä. Yhä useampi yritys löytää itsensä hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien ansiosta Hakaniemestä. Paasivuorenkatu 3 mahdollistaa Helsinki Design Weekille ainutlaatuiset puitteet uudistuneen Hakaniemen keskiössä”, kuvailee Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

“Antilooppi pyrkii olemaan merkittävä ja vaikuttava toimija alueilla, joilla on läsnä. Strategiaamme kuuluu pitkäjänteisyys, ja myös Hakaniemen alueen kehittämiseen on sitouduttu vahvasti”, Sahi jatkaa.

Antiloopin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anniina Korteniemi kiittelee viimevuotista yhteistyötä Helsinki Design Weekin kanssa onnistuneeksi ja iloitsee tulevasta.

“Jaamme Helsinki Design Weekin kanssa samat arvot ja haluamme toimia kohtaamisten mahdollistajana, mikä ohjaa Antiloopilla vahvasti kiinteistöjen ja tilojen kehitystä. Yhteistyön myötä toivotammekin festivaaliyleisön tervetulleeksi tutustumaan Hakaniemen alueen monipuoliseen tarjontaan ja historialliseen pankkikiinteistöön ja nauttimaan elämyksellisestä muotoilu- ja kaupunkikulttuurista. On upeaa olla jälleen mukana tuomassa kaupunkilaiset yhteen”, Korteniemi iloitsee.

Vuodesta 2005 järjestetty Helsinki Design Week järjestetään 5.–16.9.2024. Festivaalin ohjelma on suunniteltu sekä luovien alojen ammattilaisille että muille kävijöille.

 

 

Lisätiedot:

Tuomas Sahi
Chief Executive Officer, Antilooppi
+358 40 090 7877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Anniina Korteniemi
Marketing and Communications Manager, Antilooppi
+358 40 656 5373
anniina.korteniemi@antilooppi.fi

Haastattelupyynnöt, lisätiedot Helsinki Design Week:
Anni Korkman
Ohjelmajohtaja
+358 40 846 5576
anni.korkman@helsinkidesignweek.com

 

Lisää artikkeleita