Hyppää sisältöön

Kauan odotettu POOL-joustotilakonsepti laajenee Leppävaaraan Stella Business Parkin tiloihin

 

Antiloopin uuden työelämän tilaratkaisu POOL löytyy jo pian yhdeksästä eri kohteesta ympäri pääkaupunkiseutua. Menestystarina saa siis jatkoa, kun POOL avaa ovensa Espoon Leppävaarassa syyskuussa 2022.

POOL on muuttuvan työelämän tahdissa elävä tilaratkaisu, joka tarjoaa joustavaa ja aina sopivaa työtilaa yksilöille ja yrityksille keskeisillä sijainneilla. POOL pitää sisällään laajan valikoiman pientoimistoja ja erilaisia projekti-, neuvottelu- ja tapahtumatiloja. Uutuutena POOL tarjoaa paikkariippumatonta työtä tukevan verkoston ja käyttäjilleen myös hot desk -paikkoja sekä POOL Business Lounge -tiloja, jotka mukautuvat yksittäisten käyttäjien jokapäiväisiin tarpeisiin eri puolilla pääkaupunkiseutua.  Työtilat ovat saatavilla kalusteilla tai ilman ja niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa, kuin kulloinkin on tarve. Joustavuutensa ansiosta viihtyisät POOL-tilat soveltuvat erinomaisesti paitsi vakituisiksi toimitiloiksi, myös yritysten lisätilatarpeisiin omien tilojen jatkeeksi.

Leppävaarassa POOL tulee sijoittumaan Stella Business Parkiin, jonka laadukkaat tilat ja hyvinvointia tukevat palvelut mahdollistavat paremman työarjen jokaiselle kävijälle. Asiakkaat pääsevätkin nauttimaan Stellan ensiluokkaista palveluista, kuten aulapalvelusta, hyvin varustellusta kuntosalista ja kattosaunan löylyistä. Stellasta löytyy lisäksi tilavat parkkihallit, kaksi pyöräparkkia ja ravitsevia herkkuja tarjoava lounasravintola – ja paljon muuta. Ja mikä parasta, Stellan palvelut ovat myös POOLin asiakkaiden käytettävissä!

 

 

Leppävaara on kukoistava bisneskeskittymä, jonka vetovoima vain kasvaa

Leppävaara on mielenkiintoinen sekoitus eloisaa yrityselämää, urbaania kaupunkiarkea ja luontoa. Erinomainen sijainti Kehä I:n ja Turunväylän vieressä takaa nopeat yhteydet Helsingin keskustaan ja joka puolelle pääkaupunkiseutua niin autolla kuin julkisillakin. Täällä viihdytään myös työpäivän jälkeen, sillä vapaa-ajan houkutuksia löytyy ravintolaelämyksistä kulttuuririentoihin ja kaikkea siltä väliltä. Vehreä Leppävaara tarjoaa myös loistavat puitteet urheilulle ja ulkoilulle, oli lajina sitten golf, uinti, hiihto tai metsässä samoilu.

Alati kehittyvä Leppävaara houkuttelee yrityksiä kiihtyvällä tahdilla. Antiloopin POOL-konseptista vastaava Johanna Sarekoski sekä kohteen Asset Manager Tiina Tuomi-Lahtinen kertovat odottavansa uuden POOL-kohteen lanseerausta innolla.

”POOL-konseptimme laajenee koko ajan, ja on hienoa, että POOL-tilat rikastuttavat pian myös Leppävaaran alueen tilatarjontaa. Näin asiakkaamme pääsevät hyödyntämään tilaverkostoamme entistä paremmin. Odotamme kovasti, että pääsemme avaamaan POOLin ovet ja kohtaamaan yhdessä Stellassa”, Sarekoski sanoo.

 

Kiinnostuitko POOL Stellasta?

Katso tästä esitteemme tutustuaksesi POOLiin & Stella Business Parkin tiloihin.

Lunasta myös ilmainen päiväpassi syksyllä avattaviin Stellan POOL-tiloihin jo nyt jättämällä yhteystietosi alle. Ja kun sen aika koittaa, sähköpostiisi saattaa myös kilahtaa kutsu juhlistamaan kanssamme uutta POOLia! 

 

Havainnekuva POOL Stella Business Parkin Business Lounge -alueesta sisääntulon yhteydessä

 

 

Lisää artikkeleita