Hyppää sisältöön

Amer Sports muutti Antiloopin Siltasaari 10 -kiinteistöön

Amer Sportsin uusi osoite on löytynyt toukokuusta alkaen Antiloopin historiallisesta Siltasaari 10:stä. ”Hakaniemen helmeen” yhtiön houkutteli sijainnin lisäksi poikkeuksellisen korkea vastuullisuuden taso, joka on varmennettu LEED Platinum- ja WELL Gold -sertifikaatein.

Amer Sports on saanut päätoimipisteelleen uuden kodin Antiloopin Siltasaari 10 -kiinteistöstä.

Arvostetuista urheilu- ja ulkoilubrändeistään tunnettu Amer Sports on vuokrannut uudet toimitilansa kiinteistöomistaja Antiloopilta. Pitkään Vallilan Konepajan alueella toiminut globaali urheilubränditalo halusi löytää vaatimuksiaan paremmin vastaavat tilat hyvältä sijainnilta. Hakaniemessä sijaitseva, vuonna 2021 täydellisesti saneerattu Siltasaari 10 -toimistokiinteistö herätti yhtiön mielenkiinnon paitsi laadukkailla puitteillaan, myös huipputason vastuullisuudellaan.

”Pyrimme aina löytämään parhaat tilaratkaisut asiakkaillemme. Siltasaari 10 on laadukas kohde, joka täyttää vaativatkin vastuullisuuskriteerit. On hienoa, että Amer Sportsin ja Antiloopin arvot kohtaavat ja kohde tukee kestävän kehityksen tavoitteita. Olemmekin ylpeitä voidessamme toivottaa Amer Sportsin henkilöstön ja heidän vieraansa tervetulleiksi”, iloitsee Antiloopin Asset Manager Pia Teräs.

“Amer Sports etsi uutta toimitilaa hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä Helsingin ydinkeskustan läheisyydestä. Siltasaari 10 tarjoaa nämä molemmat. Lisäksi rakennuksen ympäristökriteerit vastaavat hyvin arvojamme ja vaatimuksiamme, sillä vastuullisuus on avainasemassa kaikessa toiminnassamme. Halusimme uudelta kiinteistöltä energiatehokkuutta ja tilojen skaalautuvuutta”, kuvailee Amer Sportsin VP HR, Group Functions & Strategic Programs, Miika Temisevä.

Siltasaari 10 sai ansaitsemaansa tunnustusta vuonna 2022, kun se palkittiin Platinum-tason LEED v4 -ympäristösertifikaatilla, Suomen korkeimmalla pistemäärällä. Vuonna 2023 rakennus saavutti Suomessa verraten harvinaisen WELL Gold -sertifioinnin, joka keskittyy kiinteistön käyttäjien hyvinvointiin.

Siltasaari 10:ssä vastuullisuus näkyy konkreettisesti esimerkiksi energiatehokkuudessa, vähähiilisissä ratkaisuissa, laadukkaassa sisäilmassa sekä arjen sujuvuutta tukevissa palveluissa, kuten 400 pyörän parkissa ja tasokkaissa sosiaalitiloissa. Raitiovaunupysäkit ja Hakaniemen metroasema sijaitsevat vieressä ja kulkuyhteydet keskustaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset.

“Kiinteistön yleinen laatu- ja palvelutaso vakuuttivat meidät. Meille oli myös tärkeää, että tilat ovat joustavia ja että kiinteistö tarjoaa myös yhteiskäyttötiloja, kuten pyöräparkin ja neuvottelu- ja tapahtumatiloja”, Temisevä jatkaa.

Amer Sports muutti Siltasaareen toukokuussa. Noin 1500 neliön toimitilat on suunniteltu yhtiön tarpeita vastaaviksi moderneja monitila- ja avotoimistoratkaisuja hyödyntäen. Viihtyisien työskentelytilojen vastapainona toimistosta löytyy lounge-henkiset taukotilat, jotka tukevat työntekijöiden rentoutumista ja sosiaalista kanssakäymistä.

 

Lisätiedot:

Antilooppi

Esa Mattila
Head of Asset Management
+358 50 337 3263

Pia Teräs
Asset Manager
+358 50 592 5464

Amer Sports

Johanna Pasonen
Media Relations Manager
+358 50 438 0791
media@amersports.com

Lisää artikkeleita