Helsingin Valimotie 21

Toimitilat | Pitäjänmäki | Helsinki

Täysin uudistunut Valimo 21

Tehokasta toimitilaa paraatipaikalla Helsingin Pitäjänmäessä

Valimo 21 on läpikäynyt täysimittaisen uudistuksen vuonna 2018. Tämän kolme rakennusta yhdistävän kiinteistön viihtyisät, modernisoidut toimitilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeisiin.

Kiinteistö tarjoaa alueen kattavimman palvelukokonaisuuden vuokralaisilleen. Valoisalla atriumpihalla toimii Warrior Coffee Roasteryn kahvila joka tarjoaa baristapalveluita inspiroivassa ympäristössä. Ravintola Valaja tarjoaa premiumtason lounasruokaa laadukkaista raaka-aineista sekä kokoustarjoiluja. Kiinteistössä on nykyaikainen LIFW-sali joka tarjoaa myös personal trainer- ja ryhmäliikuntapalveluita.

Vuokrattavat toimitilat

Sijainti ja pysäköinti

Etenkin julkisilla liikkuvalle kohteen sijainti on toimiva, sillä kiinteistöstä on vain muutama askel Valimon juna-asemalle. Autolla pääsee paikalle sujuvasti suoraan Vihdintieltä, eikä Kehä I:llekään ole kuin muutama kilometri. Kiinteistöllä on runsaasti pysäköintitilaa kahdessa omassa parkkihallissa sekä ulkona sijaitsevalla parkkipaikalla. Kiinteistössä on myös lastauslaituri sekä tavarahissit.

Valimotie 21, Pitäjänmäki, 00380 Helsinki

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Tanja Fjäder
Asset Manager
040 193 1058
tanja.fjader@antilooppi.fi

Muut kohteemme lähialueella