Hyppää sisältöön
Pursimiehenkatu 29-31 • Helsinki

Balmuirilla vastuullisuus on osa brändiä

Kuvaus Suomalainen lifestyle-brändi Balmuir tarjoaa laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja asusteita ja vaatteita sekä sisustus- ja lahjatuotteita. Yrityksen showroom ja toinen konttoreista sijaitsee Merimiehenkadulla Antiloopin kiinteistössä. Helsingin konttorilla työskentelee 15 henkilöä myynnin, markkinoinnin, tuotesuunnittelun ja hankinnan parissa. Ostojohtaja Hanna Seppälän mukaan vastuullisuudella on Balmuirin brändille yhä kasvava merkitys.
Toimitilan koko 554 m2

Meillä ja Antiloopilla on molemmilla pyrkimyksenä jatkossa siirtyä hiilineutraalin energian käyttöön. Vuokrakiinteistömme ilmanvaihtojärjestelmä on remontoitu energiatehokkaaksi

Hanna Seppälä
Ostojohtaja, Balmuir

Kiinteistöllä on kattavasti kierrätyssäiliöitä, ja balmuirilaiset myös käyttävät niitä aktiivisesti. Ympäristövastuun lisäksi hankintaketju ja vastuu henkilöstöstä kuuluu Balmuirin vastuullisuusohjelman painopisteisiin.

Parhaillaan päivitämme vastuullisuusstrategiaamme ja kehitämme jatkuvasti koko toimintamme vastuullisuutta. Siksi onkin hyvä tietää, että Antilooppi yhteistyökumppaninamme kantaa vastuuta omista kumppaneistaan täällä kotimaassa, Seppälä toteaa.

Balmuirin keskeinen sijainti miellyttää paitsi B-to-B-asiakkaita, myös toimiston henkilökuntaa. Ympäristöstä löytyy muun muassa lounaspaikkoja jokaiseen makuun, mikä tukee omalta osaltaan merkittävästi myös työhyvinvointia.