Esa Mattila nimitetty Head of Asset Management -tehtävään

1.3.2017

Antilooppi on vahvistanut tiimiään nimittämällä Esa Mattilan (KTM) Head of Asset Management -tehtävään. Esan vastuualueena on Antiloopin kiinteistöjen vuokraus-, ylläpito-ja kehittämistoiminnot.

Esa Mattila

Esa tulee Antilooppiin Barings Real Estate Advisers LCC:sta, jossa hän työskenteli omaisuudenhoidosta vastaavana johtajana (Head of Asset Management). Hänellä on laaja kokemus kiinteistöjen kaupallisesta johtamisesta ja kehittämisestä useiden merkittävien kauppakeskusten ja toimistokohteiden osalta.

– Otan innostuneena vastaan uudet haasteet Antiloopissa ja uskon yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa pystyvämme kehittämään Antiloopin kohteita pitkäjänteisesti ja vastuullisesti, vuokralaiskumppaneidemme tarpeet huomioiden. Jatkamme vahvaa kasvua myös tulevaisuudessa ja tulemme vahvistamaan tiimiämme kasvun myötä, kommentoi Esa Mattila.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme Esan vastaamaan Asset-tiimistä. Hänen monipuolinen kokemuksensa kiinteistöalalta, niin kiinteistönkäyttäjän kuin -omistajan näkökulmasta, tukee Antiloopin tavoitteita olla asiakaslähtöinen pitkäaikainen kiinteistösijoittaja, kommentoi Antiloopin toimistusjohtaja Tuomas Sahi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tuomas Sahi
Antilooppi
p. 0400 907 877
tuomas.sahi(a)antilooppi.fi