Business studioita tarjolle kahteen pääkaupunkiseudun toimistokohteeseen

16.7.2018

Antilooppi on toteuttanut ns. business studiot –toimitilakokonaisuuden omistamiinsa toimistokohteisiin Kara5 Espoossa ja Tietotie 9 Vantaalla.

Antilooppi Kara5 Business studio, kuva 1

Antiloopin business studiot ovat joustavasti vuokrattavissa olevia pientoimistoja. Ne sijaitsevat kiinteistössä erillisellä studiotila-alueella, jossa vuokralaisten käytössä on vuokraan sisältyen mm. tyylikkäät ja viihtyisät neuvottelu-, puhelin- ja taukotilat keittiöineen.

Tutustu Antiloopin studiokonseptin esittelyvideoonBusiness studioiden käyttäjäkohderyhmää ovat mm. pienet, kehittyvät yritykset, jotka arvostavat joustavaa ja kustannustehokasta tilaratkaisua. Business studiossa yrityksen käyttämä työtila voi joustavasti kasvaa tai pienentyä tarpeiden muuttuessa. Viihtyisät yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja sosiaalitilat tuovat arkipäivän toimintaan helppoutta ja sujuvuutta.

Suurille yrityksille studiot tarjoavat erinomaisen tilaratkaisun esimerkiksi hetkellisiä projekteja varten. Studiotilan voi vuokrata esim. ulkoisen kumppanin käyttöön projektin ajaksi tai oman projektitiimin tukikohdaksi.

Tutustu Kara5 -kiinteistöön ja sen tarjoamiin business studioihin ›

Tutustu Tietotie 9 -kiinteistöön ja sen tarjoamiin business studioihin ›