Antilooppi osti Merikortteli-toimistokiinteistön Helsingissä

22.12.2016

Antilooppi on ostanut merkittävän toimistokiinteistön Helsingissä CBRE Global Investorsilta noin 100 miljoonalla eurolla.

Merikortteli

27,700 m² rakennus on rakennettu vuonna 1920 ja se sijaitsee Punavuoressa, Helsingin keskustan läntisessä osassa. Kiinteistö kattaa kokonaisen kaupunkikorttelin ja on yksi arkkitehtonisesti silmiinpistävimmistä teollisuusrakennuksista Helsingissä, tiilisen julkisivunsa ja korkeiden kattojensa kera. Kiinteistöä vuokrataan useille vuokralaisille ja suurin osa vuokraavista yrityksistä toimivat luovilla aloilla, kuten mediassa, muotoilussa ja viestinnässä. Merikorttelin vuokralaisiin kuuluu Aller Media, N2 Helsinki, Hasan&Partners sekä Spotify.

– Merikortteli on täydellinen lisäys Antiloopin pääkaupunkiseudun portfolioon. Merikortteli on hyvin tunnettu merkkirakennus ja se vahvistaa Antiloopin jalanjälkeä Helsingin läntisessä keskustassa huomattavasti. Kiinteistöllä on korkea profiili ja vahva vuokralaiskanta, mutta se tarjoaa myös kehitysmahdollisuuksia pidemmällä tähtäimellä. Länsi-Helsingin Punavuori ja sitä ympäröivä satama-alue kehittyvät kovaa vauhtia sekä kulttuurisesti että kaupallisesti, samalla kun alueella on käynnissä suuri asumisalueen laajennus, kertoo Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi

Antiloopin neuvonantajana hankinnassa toimi Exsmith Oy.

Lisätiedot:

Tuomas Sahi, CEO, Antilooppi
0400 907877
tuomas.sahi@antilooppi.fi