Antilooppi osti Itämerenkatu 3 toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta

23.5.2017

Antilooppi on ostanut Yleisradion Eläkesäätiöltä Itämerenkatu 3 toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta 28,7 miljoonalla eurolla.

Itämerenkatu 3 -kiinteistö, Antilooppi

Itämerenkatu 3 on vuonna 1998 valmistunut toimistotalo Ruoholahden ytimessä metroaseman läheisyydessä. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 9 900 m² ja siihen kuuluu yhteensä 112 parkkipaikkaa. Täyteen vuokratun kiinteistön toimistotilat ovat muuntojoustavia ja helposti jaettavissa useiden vuokralaisten kesken. Antiloopin tavoitteena on kehittää kiinteistön toimisto- ja liiketiloja yhdessä sen nykyisten ja tulevien vuokralaisten kanssa.

Tämä kauppa on tärkeä lisäys Antiloopin nykyiseen, läntisen kantakaupungin kiinteistösalkkuun, joka sisältä kaupan jälkeen yhteensä yli 58 000 m² neljässä kiinteistössä.

– Ruoholahti on vilkas ja kasvava sekä erinomaisilla liikenneyhteyksillä varustettu toimistoalue, joka on nykyään yksi Helsingin halutuimpia toimistosijainteja. Uskomme, että Ruoholahden kiinnostavuus lisääntyy entisestään, kun uusi Länsimetro avataan, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi

Lisätietoja:

Antti Savilampi, sijoitusjohtaja
Antilooppi
puh. 050 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi

Tuomas Sahi, toimitusjohtaja
Antilooppi
puh. 0400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi