Antilooppi ostanut kaksi uutta toimistokiinteistöä

20.6.2018

Antilooppi on ostanut kaksi lähes täyteen vuokrattua toimistokiinteistöä Espoon Leppävaarasta ja Helsingin Vallilasta 43 miljoonalla eurolla. Myyjänä on Cromwell Property Group ja yksi heidän pääomasijoittajapartnereistaan.

Kumpulantie 5

Kuvassa Kumpulantie 5

Stella Terra on vuonna 2001 valmistunut moderni ja hyvillä palveluilla varustettu business park -kiinteistö, jonka vuokrattava pinta-ala on 9 183 m². Kiinteistö sijaitsee näkyvällä sijainnilla Leppävaarassa Kehä I:n ja Turun moottoritien risteyksessä, ja siihen kuuluu 290 pysäköintipaikkaa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa myös julkisilla kulkuneuvoilla, esimerkiksi Leppävaaran juna-asema on kävelyetäisyydellä.

Vallilassa, Konepaja-alueen vieressä sijaitseva Kumpulantie 5 on myös varustettu erinomaisilla julkisilla yhteyksillä, ja Pasilan rautatieasemalle onkin vain kymmenen minuutin kävelymatka. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 8 539 m², ja parkkipaikkoja on lähes 70.

– Kauppa vahvistaa sijoitusstrategiamme mukaisesti Antiloopin jalansijaa Leppävaarassa ja Vallilassa. Olemme erityisen innoissamme Stella Terrasta, joka on osa yhdestä pääkaupunkiseudun menestyksekkäimmistä business parkeista., sijoitusjohtaja Antti Savilampi kertoo.

Stella Terra

Kuvassa Stella Business Park Terra

– Antilooppi omistaa kaupan jälkeen kaikkiaan 30 kiinteistöä, joista 15 sijaitsee itäisessä kantakaupungissa. Kiinnostuksemme kiinteistöinvestointimarkkinaan pysyy vahvana, ja strategisena tavoitteenamme on kasvaa vielä merkittävämmäksi toimitilasijoittajaksi ja -toimijaksi valituilla osamarkkinoilla. Tämä hankinta on vahva osoitus strategiamme menestyksekkäästä toteuttamisesta, toimitusjohtaja Tuomas Sahi sanoo.

– Nämä viimeisimmät myynnit, molemmat Omega portfoliosta, noudattavat kiinteistöille laatimaamme liiketoimintasuunnitelmaa, ja ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka tiimimme kykenee luomaan erityistä arvoa sijoittajille, kertoo Mikael Pehrsson, Investment Manager Cromwell Property Group:sta.

Lisätietoja:


Antti Savilampi, sijoitusjohtaja
puh. 050 539 8582
antti.savilampi(at)antilooppi.fi

Tuomas Sahi, toimitusjohtaja
puh. 0400 907 877
tuomas.sahi(at)antilooppi.fi

James Verstringhe, director
Tavistock
Tel. +44 20 7920 3150
james.verstringhe(at)tavistock.co.uk 

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 306 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.