Antilooppi ostaa kaksi toimistokiinteistöä Helsingin itäisestä kantakaupungista

6.10.2017

Antilooppi on ostanut OP Ryhmältä kaksi toimistokiinteistöä Helsingin itäisestä kantakaupungista 38,6 miljoonalla eurolla.

Elimäenkatu 5

Kuvassa Elimäenkatu 5, Helsinki.

Hermannin Rantatie 10 on vuonna 1989 valmistunut muuntojoustava toimistotalo erinomaisella paikalla Kalasatamassa metroaseman ja rakenteilla olevan Redi kauppakeskuksen läheisyydessä. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 5 900 m², jonka lisäksi kiinteistössä on 71 autopaikkaa. Elimäenkatu 5 on puolestaan vuonna 2000 valmistunut moderni toimistotalo Vallilassa. Elimäenkatu 5 vuokrattava pinta-ala on 9 958 m², lisäksi kiinteistössä on 149 parkkipaikkaa kahdessa kellarikerroksessa.

Hermannin Rantatie 10

Kuvassa Hermannin Rantatie 10, Helsinki.

Antilooppi näkee itäisessä kantakaupungissa merkittävää kehityspotentiaalia ja haluaa olla aktiivisesti mukana kehittämässä ja luomassa uusia moderneja tilamahdollisuuksia eri kokoisille yrityksille.

– Tämä kauppa on tärkeä lisäys Antiloopin nykyiseen, itäisen kantakaupungin kiinteistösalkkuun. Uskomme, että molempien kiinteistöjen kiinnostavuus lisääntyy entisestään, kun Pasila–Vallila–Kalasatama-akseli kehittyy, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi

Antiloopin tavoitteena on kasvaa merkittäväksi toimistosijoittajaksi ja -toimijaksi valituilla osamarkkinoilla Helsingin metropolia alueella. Tämä kauppa on vahva osoitus tämän strategian menestyksekkäästä toteuttamisesta ja vahvistaa Antilooppia itäisen kantakaupungin alueelle merkittävästi, kertoo toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Lisätietoja:

Antti Savilampi
sijoitusjohtaja, Antilooppi
puh. 050 539 8582
antti.savilampi (a) antilooppi.fi

Tuomas Sahi,
toimitusjohtaja, Antilooppi
puh. 0400 907 877
tuomas.sahi (a)antilooppi.fi

Markku Mäkiaho, toimitusjohtaja
OP Kiinteistösijoitus Oy
puh. 010 252 7272
markku.makiaho@op.fi