Antilooppi on saanut vahvistusta neljästä energisestä osaajasta

5.6.2017

Antiloopin nimityksiä

Kuvassa ensimmäinen vasemmalta Kirsi Zeddini, joka aloitti huhtikuussa Leasing Managerina. Kirsi on viimeksi ollut CBRE:llä ja hänellä on rautainen kokemus vuokraamisesta ja hän omaa loistavan palveluasenteen. Kirsi pyrkii aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Seuraavana kuvassa on Property Development Manager Hannu Hirvensalo, joka liittyi joukkoon toukokuun alussa. Hannu siirtyi Antilooppiin Spondalta, jossa hän on ollut mukana useissa erilaisissa kiinteistökehityshankkeissa. Hannu haluaa olla Antiloopin tiimin kanssa vaikuttamassa toimialan vanhojen toimintatapojen murtamiseen. Hannua kiehtoo käynnissä oleva työntekemisen muutos, jossa hän näkee erittäin paljon mahdollisuuksia.

Kuvassa toinen oikealta on Property Development Managerina aloittanut Heidi Kerosuo, joka on tiimin tuorein jäsen. Hänen taustansa on vahvasti kiinteistökehitysprojektien suunnittelussa ja läpiviennissä. Heidi on usean SRV vuoden aikana kartuttanut osaamista rakentajan näkökulmasta. Hänellä on paljon näkemystä suunnittelun ohjauksesta ja maankäytön suunnittelusta.

Kuvassa oikealla Antiloopin uusi Asset Manager, Laura Kemppinen. Laura tulee Genestalta, ja hänellä on monivuotinen kokemus kiinteistö- ja asiakkuusvastuusta. Erityisesti Laura on tehnyt töitä vaativien kiinteistökehityskohteiden kanssa. Hakaniemen kiinteistöjen kehitysprojekti tarvitsee juuri Lauran kaltaisen rohkean ja aikaansaavan henkilön.

”On hienoa saada nämä neljä kokenutta, ennakkoluulotonta ja näkemyksellistä henkilöä mukaan Antilooppiin. Yhdessä koko sitoutuneen organisaatiomme kanssa uskomme pystyvämme kehittämään Antiloopin kiinteistöt vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja luomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme toteuttaa omaa ydinliiketoimintaansa entistä paremmin” kommentoi Head of Asset Management Esa Mattila.

Lisätietoja: 

Esa Mattila p 050 337 3263
esa.mattila@antilooppi.fi